Съвет за scrapeboks

cloc

Member
Сдобих се най после със скрапебокс и от снощи го разучавам...
Питането ми е защо след като пусна да публикува в блогове / Slow Commenter Accurate Mode / , в резултати ми дава Submitted, но след като пусна адреса през чекера или ръчно неоткрива публикацията.

От: Съвет за scrapeboks

Ами не съм се замислял...но свалих от нета около 1200 Auto_Approve_Blog_Lists... и на около 650 дава Submitted.. но пак нищо...Трябва ли да се пингва сайта...Извинявам се за глупавите въпроси но малко трудно се оправям със скрапето...предполагам че като поработя малко с него и свикна сам ще си намирам отговорите

виж в блекхет форума там има безплатни листове поразгледай , и ги пусни с фаст постера , след което даваш Експорт на " Постед ентриес" и след което проверяваш тях с линк чекера :)

• Like
Реакции: cloc

виж в блекхет форума там има безплатни листове поразгледай , и ги пусни с фаст постера , след което даваш Експорт на " Постед ентриес" и след което проверяваш тях с линк чекера :)

А каква е разлика между фаст постер и слоу постер. Когато пусна през фаст постера виждам че много бързо става всичко, но има и голяма част от адресите на който дава грешка. А когато пусна слоу постера всичко става много бавно и там почти на 80% е успеваемост.

А каква е разлика между фаст постер и слоу постер. Когато пусна през фаст постера виждам че много бързо става всичко, но има и голяма част от адресите на който дава грешка. А когато пусна слоу постера всичко става много бавно и там почти на 80% е успеваемост.
Отговори си сам. Най-добрия вариант е да използваш фаст постер (не винаги, но в повечето случай). Поиграй си с настройките, тествай и намери оптималния вариант connections/private proxies. Тогава ще имаш 80% успеваемост и на фаст постер.

• Like
Реакции: cloc

Горе