Съвет

danko6

Well-Known Member
Здравейте.
В момента съм си намерил продукт и като цяло ниша, с електронен продукт, да кажем вид софтуер.
Продукта имам възможност да го купувам на 40% по ниска цена от тази на която се продава в US.
Търсене има,но ако се опитам да изграждам сайт и се стремя към SEO, ще са ми нужни доста, доста време.Като не говоря за няколко месеца.
Мисълта ми е може ли да ми дадете някой съвет как най-добре се привличат клиенти.
Понеже продукта е софтуер се замислям да пусна реклама в youtube,facebook или да си направя списък с емайли на хора които имат интерес от този продукт(но пък това може да бъде зачетено като СПАМ).
Ще съм благодарен на всеки който даде някаква идея как да привлека клиентите :)

От: Съвет

Ако има свободен домейн с името на продукта, 80% от СЕО нещата са ти свършени.
Една буква разлика също върши работа. На гошо напоследък му е все тая как се пишат нещата.

За seo просто нишата няма шанс.Навъдили са се доста големи рибки които са там със години и са с добре организирани сайтове и от всякъде няма как да ги стигна от начало.
Аз нали, ще си правя seo, никога не се знае кога някой от тях ще изхвърчи де :D,но през това време все пак да успявам да направя и продажби.
А и да кажем, че е цяла ниша и от нишата излиза всеки месец продукт който големите риби продават на цена от 40% отгоре.
Но най-вероятно ще пробвам с реклама дано пък има по някоя продажба.

Собствена поредица от видео клипчета на продукта в YouTube с добре подбрани ключови думи и описание, също ще допринесе успех в реализацията.

Аз бих ти препоръчал реклама в фейсбук силно таргетирана само към хората от тази ниша която предлагаш

Горе