Съдържание за Ипотпал при вас срещу линкове

zaekyt

Member
Рейтинг - 100%
9   0   0
Ето какво ви предлагам - да качите на www . vashiatsait.com/ipotpal един статичен HTML файл, който ще ви пратя и ще съдържа уникално ипотпал съдържание с до 8 изходящи линка в него (задължително към свестни сайтове).

От вас не се иска нищо друго, няма нужда да линквате страницата нито от сайта си, нито откъдето и да било. Само си правите на хоста /ipotpal папка и хвърляте моя файл вътре, без да го променяте до края на състезанието (1 април)
smiley.gif

В замяна на загубеното от вас време от около 2-3 минути, аз гарантирам:

1) Ако желаете да линкна вашата централна страница от статията с дума по желание;
2) Да осигуря поне 10 различни линка към статията, подсилвайки по този начин вашия домейн.
3) Накрая на състезанието (1 април) да пусна в блога ми (kalin.bg, PR5) една публикация с линкове към всички сайтове, които ми помогнат по този не особено труден начин.
4) Да оставя поне 5 линка към статията завинаги след края на състезанието и да ви дам неограничено право да си добавяте и линкове към ваши сайтове в нея (без да махате моите).

Предупреждавам, че статиите може и да не са особено смислени, но ще са уникални.

Офертата важи само за сайтове с PR2 и нагоре!

Пращайте ми предложенията на [email protected]

Защо го правя - имам много съдържание за ипотпала, а домейните ми почнаха да се изчерпват, затова ми трябват свежи
smiley.gif
Имам нужда да подкрепя с нови сили и цяла тумба нови проекти...

Ако имате други въпроси давайте!

От: Съдържание за Ипотпал при вас срещу линкове

Готово, вече разменихме с първите няколко желаещи, ето за какво става въпрос - yanuzov.info/ipotpal/

Горе