Създавам WordPress теми - дизайн + код

contra

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
25   0   0
Здравейте!

Хайде да си пусна и тук една презентация... По основно занятие съм програмист, чието хоби пък е дизайнът. И по-специално този за уеб. А отскоро тая моя страст се превърна в основното ми занимание.

Какво предлагам? От известно време съм на вълна custom WordPress теми, изработени from scratch дето се вика. Не редактирам фрий или чужди теми - всичко което правя, е оригинално. Отделям поне 4-5 дни на проект, за да се получи нещо качествено и изпипано. Цената се определя от конкретните изисквания на клиента, сложността и времето, необходимо за завършване.

Обикновено започвам с общия дизайн във Photoshop (клиентът получава и PSD файлчето, разбира се), след което кодирам XHTML & CSS на ръка (tableless layout),... и ако целта е съвсем да се откроим, добавям красива типография (някой специален шрифт) чрез техники като sIFR, Cufon или FLIR. Ако пък искаме малко повече интерактивност, някой и друг елегантен JavaScript влиза в действие...

Разбира се, последните две неща отнемат допълнително време и усилия и се считат за екстри, увеличаващи цената.

Ако съм предизвикал интерес, може да разгледате личния ми сайт (в подписа). За контакти можете да ползвате мейл адреса, който е в Контакт страницата или просто да ми напишете ПМ тук. За въпроси или обикновена раздумка пари не очаквам, така че не се стеснявайте... :)

Дълго ли стана? Айде стига засега. :oops:
 
От: Създавам WordPress теми - дизайн + код

Понеже имаше разни въпроси, да допълня:

Да, освен УърдПрес теми, мога да правя и други неща - PSD дизайни, пълни уебсайтове по конкретни изисквания и какво ли още не.. Просто питайте ако имате нужда от нещо различно.

А, да - не се занимавам с Flash. Тенденциите от известно време са към избягването му, така или иначе...
 

Горе