Създаване на Сателитни сайтове

gshopov

Well-Known Member
Рейтинг - 97%
32   1   0
Здравейте,
искам да Ви представя една нова услуга, която пускаме - създаване на сателитни сайтове .
Плановете са три, както следва:

Блогове 1
Създаване на 12 Сателитни Блога
по една спинната статия във всеки блог(статията се създава от нас)
до два линка от статия.
Всяка статия се добавя в 10 социални мрежи.
След създаването на блоговете ще получите детайлен отчет.
Цена - 35 лв.

Блогове 2
Създаване на 24 Сателитни Блога
до два линка от статия.
Цена - 47 лв
Блогове 3
Създаване на 36 Сателитни Блога
до два линка от статия.
Цена - 62 лв

към всеки пакет може да се добавят
следните услуги:

Една допълнителна статия към всеки блог цена - 20 лв (общо стават две статии в блоговете);
Две допълнителни статии към всеки блог цена - 40лв (общо стават три статии в блоговете);
Три допълнителни статии към всеки блог цена - 60 лв (общо стават четири статии в блоговете);

Детайлният отчет включва Excel файл с линк към всички създадени от нас блогове както и данни за вход за бъдещо добавяне на статии и линкове и от Вас.

Срок на изпълнение 14 дни .
Поръчай от Тук
Методи за плащане : банков превод, epay.bg , eBG.bg , easypay, PayPal , Кредитна и Дебитна карта

Възможно е създаването на сателитни сайтове и с Ваши статии.
Тогава ще се направи калкулация на цената.
За повече въпроси seo(маймуна)hostsean.bg .

Последно редактирано:
От: Създаване на Сателитни сайтове

ами предлагаме за БГ в момента като не всички сайтове (безплатни платформи) са Български , но можем да предложим същото и за EN трябва само да коригираме леко цената за статията и за спина, но предполагам разликата няма да е фрапираща , може да го обсъдим на емайла посочен в темата

то вече го пише :) в по-горния пост
както казах единствената разлика ще бъде в писането на статията и спинването и . което към този час от деня не мога да кажа дали ще е с различна цена утре ще се консултирам и ще дам цена дали различна или същата за ЕН сателити

Някое изпълнени на услугата с преференция, за референция (иха, че и рима стана) във форума след получаване на доклада и цялостна оценка на услугата? :)

Ами да взема единия пакет тогава

Взех едното копие, ще напиша впечатления после.

Ревю на услугата:
1. Платих преди 1 месец (21.06.2011).
2. До момента не съм получил нито един сателитен сайт.
3. До момента не съм получил никаква информация за свършена работа.

Re: От: Създаване на Сателитни сайтове

Ревю на услугата:
1. Платих преди 1 месец (21.06.2011).
2. До момента не съм получил нито един сателитен сайт.
3. До момента не съм получил никаква информация за свършена работа.

При мен е същото, с разликата че получих примерната статия.

Аз получих примерната статия още преди има-няма 3 седмици. После ми пратиха отчет за "сателите" на които трябваше да има разновидности на статията. Като ги видях се хванах за главата. Беше все едно Гугъл транслейт от български на български :) Пратих съобщение, извиниха ми се, пратиха нова статия и обещание, че ще повторят операцията. Засега нищо. Но пък си взех хостинг за проба :)

Хм... звучеше интересно и интригуващо. Коментарите обаче не са това което се очаква. Някакъв коментар от човека пуснал темата ?

имаме проблем в фирмата , което не е оправдание за тези 3 забавяния ,

topweb сателитите са готови , статията е добавена , остава добавяне в социалки , ще ти пишем през сайта за да измислим подходяща компенсация за забавянето ,
Akademika сателитите са готови , първата статия не струваше (не я бях прегледал) сменихме човека за синонимизиране след това и предполагам утре ще я добавят на ново а в вдругиден ще се добави в социалки
Viko същата работа е и твоята като на академика , надявам се до 2 дни да сме изчистили тези поръчки

имаме наистина сериозна причина да не успеем да изпълним сроковете си , която ако се случи във всяка фирма ще спъне работата и то за много време!!!

Ееее, ти ме изненада :( Точно бях решил да поръчам тестово да видя как е като време за изпълнение. Моя човек ги прави 3 те пакетчета за 1 ден.

Ееее, ти ме изненада :( Точно бях решил да поръчам тестово да видя как е като време за изпълнение. Моя човек ги прави 3 те пакетчета за 1 ден.
Кой е твоя човек ?

Горе