Пиша, защото имам няколко въпроса относно тази индустрия - изграждане на уебсайтове с wordpress. Приятелката ми търси работа и през изминалата година направи три уебсайта, които аз и други хора намираме за красиви. Завършила е живопис и цял живот се занимава с това, както и с дигитално изкуство. Разбира се, уебсайтовете не отговарят на най-новите тенденции, не са оптимизирани по най-добрия начин и имат някои проблеми с дизайна, но са визуално убедителни и балансирани и получиха много комплименти за тях.
Разбира се, с изкуствения интелект през последните години изглежда, че всяка работа е застрашена. Така че имам няколко въпроса към хората, които работят това. - Струва ли си да отидете в този бранш? Какъв е твоят опит, по-добре ли е да си на свободна практика или да работиш за компания?
Готови сме да инвестираме пари в курсове и време, за да получи повече знания и образование по темата.
Предложенията са добре дошли. Благодаря Ви предварително!
Разбира се, с изкуствения интелект през последните години изглежда, че всяка работа е застрашена. Така че имам няколко въпроса към хората, които работят това. - Струва ли си да отидете в този бранш? Какъв е твоят опит, по-добре ли е да си на свободна практика или да работиш за компания?
Готови сме да инвестираме пари в курсове и време, за да получи повече знания и образование по темата.
Предложенията са добре дошли. Благодаря Ви предварително!