С каква тематика на английски език са най-скъпи кликовете в гугъл адсенс

mareto

New Member
Тук съм нов и и ако може някой да ми помогне много ще се радвам :)
Сега правя сайт на английски обаче незнам на каква тематика да бъде.

Искам да ви попитам тук с каква тематика на английски език са най-скъпи кликовете в гугъл адсенс ???
И може ли да ми пожате някой блог или сайт примерно да му видя съдържанието ?

От: Може ли малко помощ за мен ?

ако ти е първият сайт ти препоръчвам да избереш тема, която ти е интересна за да можеш да се учиш и да пишеш едновременно. Не търси най-скъпите кликове - логично там има най-голяма конкуренция от други, които искат да изкарат нещо и много от тях са значително по-напред от теб.

избери си интересна тема за да пишеш интересно и да имаш посетители - оттам идват и кликовете

успех

От: Може ли малко помощ за мен ?

Без да имам опит в диренето на скъпи реклами мога да кажа, че предположението ми за по-високи цени за клик са на тема финансии. Само дето се навъдиха прекалено много такива сайтове в чужбина. А и отделно това, че ако максималната цена е висока, не означава, че ти ще получиш толкова. Ако имаш малко уникални и предимно постоянна аудитория, то трудно ще хванеш цена за клик над $0,04 (обикновенно гледа да те прекара с $0,01, че и по-малко).
Ето защо и аз ти препоръчвам това, което препоръча този преди мен. Направи си сайт на тема, която ти харесва и по която си що-годе компетентен.

Горе