advaworx
Active Member
Здравейте колеги.
Реших, на фона на всички останали теми да направя една ... малко по-различна...
Не знам дали само при мен е така, но вместо да разпускам в тоя раздел на форума, аз в повечето време се товаря и на моменти ядосвам. Само политика, проблеми, мизерии и тук там по нещо "по-леко" за четене. На някои хора им е окей да спорят, ама.. не знам.. whatever
Та идеята ми е следната, нека всеки да опише това с което е запомнил лято 2012.. По възможност нека да е нещо забавно, интересно, хубаво.. откачено /евентуално/
Имате право на по една снимка свързана със случилото се и една историйка, така, че изберете най-доброто
...
Аз съм пръв:
А случката...
Т'ва е най-откаченото нещо, къде ми се беше случвало през целия живот..
Въобще.. НАЙ-НЕРЕАЛНИЯ И ОТКАЧЕН ДЕН В ЖИВОТА МИ...............Достоен за филмов сценарии......
ПС - Преди 1 седмица ми излязоха наказателните постановления и на кръвната проба съм дал 0.95, и са ми писали 3 месеца, 300 лева и 10 контролни точки за пиенето и 400 лева за липса на ГО... Всичко го обжалвам в момента :mrgreen:
Реших, на фона на всички останали теми да направя една ... малко по-различна...
Не знам дали само при мен е така, но вместо да разпускам в тоя раздел на форума, аз в повечето време се товаря и на моменти ядосвам. Само политика, проблеми, мизерии и тук там по нещо "по-леко" за четене. На някои хора им е окей да спорят, ама.. не знам.. whatever
Та идеята ми е следната, нека всеки да опише това с което е запомнил лято 2012.. По възможност нека да е нещо забавно, интересно, хубаво.. откачено /евентуално/
Имате право на по една снимка свързана със случилото се и една историйка, така, че изберете най-доброто
...
Аз съм пръв:
Т'ва е снимката, която олицетворява т'ва лято 2012 : )) Счупихме се от пътувания и щуротии, а специално тази снимка я направих по пътя към един язовир, където бяхме на палатки )
А случката...
Т'ва е най-откаченото нещо, къде ми се беше случвало през целия живот..
Бяхме се събрали да играем beer pong в един апартамент.. Играхме, играхме иии се напихме много, при което се хванахме и отидохме на дискотека.. Едното момиче предложи да кара то, а не аз, защото не беше пила, ама ответната реакция беше: "Ти луда ли си ма?! По добре от жена зад волана е пясък в резервоара!" .. ии тръгнахме..
Отидохме на дискотеката, и там танцуваме, танцуваме и в един момент усещам как подът под краката ми е много хлъзгав и се кефя там няк'ъв.. И само викам на един приятел: "- Абе, Яворе, някой нещо е излял на пода тука, много яко се хлъзга.." И той само ме изгледа и ми отвърна :
- Братле, одеве една се изповръща тука...
При, което хвърлям един поглед към земята и осъзнавам, че танцувам в на въпросното момиче картофките и другите ... яденета... :lol:
...
След 15-20 минути решихме да си тръгваме. Запалих колата и отидох да оставя едно момче до тях.. Оставих го и докато карах из квартала през цялото време една патрулка караше зад мен.. И в момента в който излезнах на булеварда ми включиха сирената и бурканите и ме отбиха в страни...
В последствие дойдоха още 2 патрулки, тарашиха колата, докато аз и тва момиче стояхме от страни.. После ми се припика и отидох да пикая в един ъгъл, а там по някаква ХИПЕР случайност, беше се скрил някакъв маскиран, където явно щеше да обира хора минаващи по булеварда.. Че казах на куките и част от тях го подгониха, писаха ми актове, за алкохола и за изтекла гражданска и ме пуснаха да си ходя..
Отидох до нас и имах още 20 минути време да дам кръвна проба.. При, което тичах 10 пъти до шестия етаж, изпих над 2 литра вода и отидох в болницата с колата пак... този път сам обаче. Там дадох кръв и си тръгнах към нас..
И по пътя както си карам бавно и размишлявам над живота гледам как няква жена тича.. и пресича едното платно и бяга точно към колата ми и застана на пътя пред нея! .. И то щото лято, прозорците свалени и като спрях и направо се нахули до кръста в колата, през прозореца.. И ми вика айде да ме качиш?! Викам как ще те кача бе?! .. И тя: "Не си ли такси?!" .. Викам, кво такси бе, жена!? Луда ли си?! (а карам много тъмно синьо Ауди А6.. нищо общо с такситата)
Та тя ми вика, моля те, качи ме, двама ме преследват..... И в същия момент гледам как двама бягат към колата ми по същия път и единия се провиква "Абе еййй, кво правиш там! Махай се бързо!" ,а аз не мога да тръгна заради тая щот е практически на половината в колата ми.. И се зачудих кво да правя и изкарах газовия пистолет и го насочих към тия и както бягаха и псуваха, така се насраха и тръгнаха в обратна посока.. Изгоних и тая и се прибрах по живо по здраво.......
Въобще.. НАЙ-НЕРЕАЛНИЯ И ОТКАЧЕН ДЕН В ЖИВОТА МИ...............Достоен за филмов сценарии......
ПС - Преди 1 седмица ми излязоха наказателните постановления и на кръвната проба съм дал 0.95, и са ми писали 3 месеца, 300 лева и 10 контролни точки за пиенето и 400 лева за липса на ГО... Всичко го обжалвам в момента :mrgreen: