С какво ще запомните агент Гоце ?

ReminD

Well-Known Member
С какво ще запомните гоцето?

С това, че раздаде над 300 ордена стара планина на сульо и пульо?

С това, че никъде не го викаха освен в Русия и другите комуноидни държави?

С това, че обича да стреля по защитени видове и после обича да лъже и да се обяснява?

С какво ще запомните агент гоце?

parvanov_image.jpg

От: С какво ще запомните агент Гоце ?

То у нас всеки е бил агент. Няма как да се направи нов бардак със... (е лафа го знаете).
На мен лично от последните президенти този ми беше най-симпатичен- като визия, излъчване и държание. Руската школа си личи, определено. Президентът е преди всичко представителна фигура и смятам че той се справяше доста добре. Разбира се, ако изключим гафа му на 1-ви март. Определено смятам, че когато един политик се сменя с друг, този който пада от клончето заема жалката роля да си намери друго клонче. В този смисъл проктът на Първанов, хич не ми допадаше. И все пак сравнение с това ниското недоразумение Плевенлиев, направо си скърбя за Първанов. От лошото просто попаднахме на по-лошото. Та, Първанов ще си го запомня общо взето с представителното държане (истината е че, само той и Сергей Станишев от нашите политици са наистина школувани и не приличат на свинчета със звънчета) и театъра му с Бойко Борисов. Добри актьори, спор няма. Но нека не се залъгваме в нашата политика всичко е вързано, та вързано.., сега като си имаме президент от ГЕРБ и министър-председател от ГЕРБ ще цъфнем, та ще вържем.

Не обичам ловджии. Всеки, който тръгне да убива каквито и да е животни, особено от защитени видове, е варварин. Ако толкова иска силни усещания - да ги снима, защо трябва да ги убива. С Масларова ще го запомня - наглата "социална" министърка, която ходеше специално в Париж да си купува гащи/то щото много голямо значение има какви гащи ще си сложи/ и която спретна едно дело, с убити свидетели и запушени усти, та така и не можаха за нищо да я осъдят. Накрая закара бабите на море...през зимата. Даже показно ожениха двама изкуфели дъртаци, които след един месец се учудиха, че им е паднала пенсията, а то защото са загубили процента за починал съпруг...чак ги даваха по любимата ни бтв. Е, ние, кучетата си лаем, а човека си спечели бая парички за старини, казват, че има милиарди.

Едвам се сдържам да ти лепна едно червено за тея ти думи. Тоя толкова зло е причинил през мандатите си, че едва ли някой ще го стигне някога.

То у нас всеки е бил агент. Няма как да се направи нов бардак със... (е лафа го знаете).
На мен лично от последните президенти този ми беше най-симпатичен- като визия, излъчване и държание. Руската школа си личи, определено. Президентът е преди всичко представителна фигура и смятам че той се справяше доста добре. Разбира се, ако изключим гафа му на 1-ви март. Определено смятам, че когато един политик се сменя с друг, този който пада от клончето заема жалката роля да си намери друго клонче. В този смисъл проктът на Първанов, хич не ми допадаше. И все пак сравнение с това ниското недоразумение Плевенлиев, направо си скърбя за Първанов. От лошото просто попаднахме на по-лошото. Та, Първанов ще си го запомня общо взето с представителното държане (истината е че, само той и Сергей Станишев от нашите политици са наистина школувани и не приличат на свинчета със звънчета) и театъра му с Бойко Борисов. Добри актьори, спор няма. Но нека не се залъгваме в нашата политика всичко е вързано, та вързано.., сега като си имаме президент от ГЕРБ и министър-председател от ГЕРБ ще цъфнем, та ще вържем.

Най-представителния президент досега.
То това му е и основната функция. Изпълни си я по-добре от всеки друг.

С какво ли не, най-големия та*ак май бяха ордените - http://vbox7.com/play:60318609&al=2&vid=536615
Половината народ получи орден Стара Планина за щяло и нещяло :) За ордена на Доган няма смисъл да говорим.

Че и Ливърпул като бяха тука да играят с Левски, Гоце ги посрещна лично на летището и им връщи Стара Планина за принос в развитието на българския футбол :D :D :D

А иначе за dindi19 - ето пак от любимия ми сайт да се образова: http://razuznavane.com/?p=680

В украйна Тимошенко получи 7 години, че ощетила държавата с някакви кирливи 100млн.
Ами ние Гоце за Големия Член какво трябва да го направим? То за такива неща въобще не съществуват реципрочни наказания...

Едвам се сдържам да ти лепна едно червено за тея ти думи. Тоя толкова зло е причинил през мандатите си, че едва ли някой ще го стигне някога.

Именно, това и аз исках да кажа.

biaaro твърдя и поддържам мнението си, че Първанов имаше "добра опаковка", нещо, което много от нашите политици рядко притежават. Иначе съм наясно какво е сторил, ама не е зле някой да ми посочи политик в България, който да е направил нещо хубаво в тази държава. Защото аз за последните 20 години, не мога да се сетя за положителна фигура в българския политически живот. Ако темата е да седим и да плюеме ок, далеч съм от мисълта да пиарствам на Първанов.

П.П Червеничкото не е нещо, което да ме плаши, ако държиш плясни го, моето мнение с червеничко или без- няма да се промени.

То да си бяхме избрали някой манекен тогава, щом само представителен вид трябва да има. Жельо Желев нямаше никакъв представителен вид, но за мен е най-свестният президент досега. не мога да го твърдя, но мисля че е останал незасегнат от корупцията.

Па колко да е представителен, последните 2-3 години се поотрака така и почна да изглежда по-добре. Иначе първите 7 години си беше като теле в железница - неможеше две думи на кръст да обели, ми само повтаряше разни абстрактни ПР дрънканици - трябва да има стабилност, трябва да се търси диалог, аз съм за страните да намерят най-доброто решение, което да ги удовлетворява и двете.... Това не е представителност, ми показва че си тъп като гъз, па президент ми станал :)

Ми я виж новогодишните речи - 10 години едно и също му написали и той го срича като първокласник, толкова неможе две изречения да навърже да пожелае нещо на народа.... Само на снимки изглежда добре и до там.

То да си бяхме избрали някой манекен тогава, щом само представителен вид трябва да има. Жельо Желев нямаше никакъв представителен вид, но за мен е най-свестният президент досега. не мога да го твърдя, но мисля че е останал незасегнат от корупцията.
Не ми говори за Желю.
Щото кат кажеш Желю, правя асоциация с (бай) Тошо - лика-прилика са си.
Пък после се сещам и за Петър Стоянов.

Президенти... Бхахаха.
Карикатурни герои.

Пък Плевнелиев... Даже не се сещам за първото му име?
Типичен отличник от най-често срещания подвид - "лизач на задници".
Мразя отличници.

against политиката се управлява от групови бизнес интереси. На никой не му пука за народа. В повечето случаи президентът е прост изпълнител, нищо че се нарича президент. Единственото нещо, което той може да направи е да наложи вето и да организира референдуми. Но рядко нашите президенти прибягват до това. Що ли? Щото не им изнася.

Е, сега ще видим речите на Плевенлиев. За нашето славно минало, Ботев, Левски и бла,бла,бла...

Аз пък на тоя точно отличник се надявам, поне малко. Сега да видим с електронното правителство ако се справи, ще му кажа евала. Също така, тоя човек се е занимавал с бизнес, надявам се поне малко да поработи в интерес на бизнеса в България. Оная коза жена му, поне на встъпването му в длъжност да беше отишла, все пак това е една от кулминациите в живота на мъжа и, не всеки ден се става президент.

Да, за пръв път да видим интелигентен президент. Че тия до момента все разни партийни лепки, дето извън партията не струват 5 стинки.
Аз затова ви разправям - ББ може да е "пожарникар", ама благодарение на него за пръв път може да видим нормални хора в управлението.

Спомням си, че имаше някакъв блог, където бяха писали как изневерявал, имал венерически болести и други подобни, а после някакви държавни служби намериха и претрепаха автора на тоя блог. С това ще го запомня.

Абе честно казано, като гледам управлението на ББ изпадам в потрес и се чудя какво ли ще ни натресе на главите. Постоянно чакам да се случи някой катаклизъм, като Жан Виденовата зима или нещо подобно...

Да, за пръв път да видим интелигентен президент. Че тия до момента все разни партийни лепки, дето извън партията не струват 5 стинки.
Аз затова ви разправям - ББ може да е "пожарникар", ама благодарение на него за пръв път може да видим нормални хора в управлението.
Под нормални какви имаш в предвид?
Такива които говорят за, разни пържолки.. за "шменти капели" и кви ли още не глупави и исказвания, които сигурно и първолаците в училище не казват..
Правителството се превърна в банда некадърници, които нямат грам акъл..
Говорят пълни небивалици.. Доста нисък процент интелект има в главите им..
Явно в мозъците им има повече мисли за пари, от колкото за народа в нея..

Как може да хвалите и Плевнелиев.. и Бойко.. не мога да се начудя.. наистина..
То тва.. баси НЕпредставителните хора..

Първанката.. визията му беше супер.. Интелигентен.. Спокоен.. и пак ВИЗИЯ..
Нене.. тва Плевнелиев, като го видя.. като го ЧУЯ и ми се ходи до ай да не казвам..

... ама благодарение на него за пръв път може да видим нормални хора в управлението.
Нормални, нормални... Колко нормални да са? :)
Кат оная недоучила лелка де прати да евродепутатства и да ни излага.

Около Бойко са все прости орица от кол и въже. Да не мислиш че ги е подбирал по някакъв обективен критерий?
Имам малко по-преки впечатления от някои екземпляри от свитата му.
Боклуци от байганьовски тип.

Само Дянков ма кефи :) . Как гърчи държавното служител и разпасания български бизнесмян... Прави шоу.

Абе тези президенти да не ги обличат в униформи? Вижте абсолютно еднакво са облечени:
0000022282-middle.jpg
Тези палта като че ли един шивач ги е шил, само вратовръзките им са различни.

Незнам що ги гледате по такива критерии - Гоце беше мазна слуга, качен начело на партията, щото е удобен и няма собствено мнение. Да обслужва руските интереси.
Като вкара държавата с няколко милиарда, па после нека изглежда добре пред камерите :)

Това с визията е въпрос на личностни симпатии - един се кефи на мазни, лепкави гноми като Гоце, друг се кефи на интелигентни хора като Плевнелиев.... В крайна сметка важно е да е работи за държавния интерес :)
А от партийна слуга, длъжник и роб на руски интереси неможе да чакаш такова нещо.

Какво му е представителното на гоцето? Те никъде не го искаха защото е агент, освен в комуноидните държави, по непредставителен президент нямаше как да имаме от гоцето

Горе