There's no point arguing the toss with me, son.neromare - bullshit
Какво ми говориш, преди време едни мои приятели кандидатсваха по проект за сайт за който за СЕО оптимизация се предвиждаха 300 хиляди лева. Ест, че не спечелиха.SEO оптимизация е добър начин някой да направи бързи пари без почти никакъв труд. SEO услугите се предлагат предимно от скамъри и пъпчиви мушмули, на които не им се работи. Предлагат се често беклинкове, публикации в портали и други безмислени практики, на които неуките вярват.
Аз SEO не правя. Просто пиша няколко ключови думи, които хората реално биха използвали за да намерят нещо в Google, и това заедно с original content и това е.
Знаеш ли как единствено би доказал, че SEO-то работи? Покажи колко успешен е бизнеса ти, колко много посещения има, и колко много пари вадиш. Защото ако наистина имаш много посещения, ще си много успешен и ще караш Porsche 911. Всеки който е известен и има популярност, и има гледания, ще има пари.Факт, колкото думи да си пишеш, винаги ще удариш в някоя ниша на камък, където трябва да се вземат линкове, другия вариант е ти да си ги направиш тези линкове, тоест да вдигнеш някой друг сайт в топ 50 и да си сложиш линк към главния ти сайт.
Като начало ти покажи нещо освен на гол гъз чифте пищовиЗнаеш ли как единствено би доказал, че SEO-то работи? Покажи колко успешен е бизнеса ти, колко много посещения има, и колко много пари вадиш. Защото ако наистина имаш много посещения, ще си много успешен и ще караш Porsche 911. Всеки който е известен и има популярност, и има гледания, ще има пари.
Знаеш ли как единствено би доказал, че SEO-то работи? Покажи колко успешен е бизнеса ти, колко много посещения има, и колко много пари вадиш. Защото ако наистина имаш много посещения, ще си много успешен и ще караш Porsche 911. Всеки който е известен и има популярност, и има гледания, ще има пари.
Имах най-популярния онлайн магазин за ножове в България 2009-2014, с хиляди месечни посещения. Внасях марки дето повечето българи никога не бяха чували и печалби, които една шепа хора в България са стигали или някога ще стигнат. В момента съм с друга дейност, от уста на уста, с препоръки, извън BG. Преди да кажа нещо съм сигурен, че имам опит, за разлика от други хора, явно.Като начало ти покажи нещо освен на гол гъз чифте пищови