да те оставя ли да се залъгваш?
да те оставя ли да се залъгваш?
В какъв смисъл да се залъгвам? Хареса ми детето, колко други деца на неговата възраст, пък и по-големи могат да се похвалят с такива познания и изказ.
Аз се изумявам защо винаги част от българите вместо да се радват на това дете, започват да сипят негативни коментари. Как живеете с този негативизъм не ви знам , но поговорката " Ни на живо се радва, ни на умряло плаче" много важи за такива. Предпочитам да гледам подобни на това момче, вместо циганчето Митко или необразовани българчета
Аз се изумявам защо винаги част от българите вместо да се радват на това дете, започват да сипят негативни коментари. Как живеете с този негативизъм не ви знам , но поговорката " Ни на живо се радва, ни на умряло плаче" много важи за такива. Предпочитам да гледам подобни на това момче, вместо циганчето Митко или необразовани българчета
и като ги гледаш каква файда? :beer:
пускате тука някакви теми и казвате: такива хора трябват..
все някой трябва да ви оправя
@anibani, вместо само да гледаш, вземи отвори една книга за да постигнеш и ти нещо
или нямаш капацитет? да бе..изгледай още 100 пъти видеото и се надъхвай (само да не се депресираш)
и като ги гледаш каква файда? :beer:
пускате тука някакви теми и казвате: такива хора трябват..
все някой трябва да ви оправя
@anibani, вместо само да гледаш, вземи отвори една книга за да постигнеш и ти нещо
или нямаш капацитет? да бе..изгледай още 100 пъти видеото и се надъхвай (само да не се депресираш)
Ти да не почна да ревнуваш от лапето?
Какво ще рече да имаш капацитет, ти имаш ли капацитет за всичко?
Един разбира от история, друг от друго. Не разбирам що се нервиш такъв.
И кво ще рече чакали някой да ги оправи? Държава без управници виждал ли си?
Пък и не мислех, че с четене на книги се постига нещо, все си мисля, че с действия се постигат нещата.
Не ми трябва никой да ме оправя
това какво означава?трябват ни 240 десет годишни деца в парламента и Българи ще просъществува!!!!!
Такива хора трябват на България!
също така далеч съм от България
това, че не съм ги видял, не означава, че ги нямаКъде точно ги видя тези
На мен ми дожаля за детето, честно казано. Защото познавах такива деца, знам какво им се случваше. Те са го пречупили просто детето - от едно нормално, жизнерадостно и палаво дете са го превърнали в затлъстяла жертва на родителските амбиции. И защо винаги говорим за крайности, значи, ако не харесваме циганчето Митко или необразовани българчета, трябва да мечтаем за нещо като по-горния пример? Има толкова много степени между тях.