До момента на удара може да мърда накъдето си иска, но трябва да е на гол линията. Като я бие може да се хвърли към биещия, ако иска.
Този който бие, пък няма право да спира по време на засилката.
Дуда един от най-великите вратари така пази на финала на ШЛ преди години за Ливърпул
Няма проблеми стига да не излиза от гол линията докато играча не се засили.
и аз ги видях , но сега разбрах защо са ги отчели =щото има вкаран гол
Позволих си малко да променя заглавието, защото ми харесват обясненията. А малко съм запознат точно с правилата за изпълнение на дузпа. Иначе знам, че и може да му говориш, за да го разконцетрираш или се бъркам? Поне така казаха, че се е случило.
А как седи въпроса с гримасите и разконценрирането с някои части от тялото, не говоря за срамните, а ръце, крака, както се в този случай с подскачането, но да речем по-странни движения.Нямаш право след съдийският сигнал. Може да му говориш докато му носиш топката, това е трик използван от вратарите.
А как седи въпроса с гримасите и разконценрирането с някои части от тялото, не говоря за срамните, а ръце, крака, както се в този случай с подскачането, но да речем по-странни движения.
Сетих се за това,много се смях на времето,Дудек стана герой :lol:
[video=youtube;aJjiwO714p0]https://www.youtube.com/watch?v=aJjiwO714p0[/video]
А как седи въпроса с гримасите и разконценрирането с някои части от тялото, не говоря за срамните, а ръце, крака, както се в този случай с подскачането, но да речем по-странни движения.
Да,на полувремето 0:3 за Милан,после Ливърпул обърнаха до 3:3 през второто,продължения и...Дудек с маймунджълъците си спечели мача и титлата :lol:Велик момент беше това.
Да,на полувремето 0:3 за Милан,после Ливърпул обърнаха до 3:3 през второто,продължения и...Дудек с маймунджълъците си спечели мача и титлата :lol: