coolice Owner 6 Юни 2014 #1 Повечето магазини във форума разчитат на лонгтейла когато клиента вече търси дадения продукт тук има една различна гледна точка [wistia]p3c25aqo4b[/wistia]
Повечето магазини във форума разчитат на лонгтейла когато клиента вече търси дадения продукт тук има една различна гледна точка [wistia]p3c25aqo4b[/wistia]
Blinky Owner 6 Юни 2014 #2 Супер добро видео. Както винаги на ниво е Шишкин. П.П: Отива в Ен секцията.
coolice Owner 6 Юни 2014 #3 да много е добро аз в първите минути след като го пуснах се чудуих че няма интерес към темата иначе още ми е чудно защо ранд фишкин си е пуснал и си държи мускетарски мустаци
да много е добро аз в първите минути след като го пуснах се чудуих че няма интерес към темата иначе още ми е чудно защо ранд фишкин си е пуснал и си държи мускетарски мустаци
Blinky Owner 7 Юни 2014 #4 Това ясно с мустаците. Явно мода. Ама защи и проческата. Поне казва интересни неща. Не може да му се отрече.
Това ясно с мустаците. Явно мода. Ама защи и проческата. Поне казва интересни неща. Не може да му се отрече.