Отварянето на тази тема бе породено от ТОВА.
Нека видим колко от предприемачите тук предпочитат това да си вземат скъп, голям, смарт телевизор - пред това да си купят библиотека и да я напълнят с книги.
Моля всеки да напише какви са за него + и - за всяко от двете предложения.
Begin!
Нямам телевизор вкъщи от около 6-7 години. Не ми трябва, по цял ден съм на компа и ми се струва безсмислено, а и за децата е по-добре така. Ако ще си взема нещо някой ден, това ще е 3Д проектор, за да си правя домашно кино Иначе, вкъщи има доста книги, общо взето по секциите има само книги
Мдаа, дилемата наистина е голяма и само умник може да му хрумне.
Аз щото съм просТ и предпочитам и двете възможности, защо да се ограничавам само с книги или само с телевизор,,, ай донт ноу
За четвърти път ще ти го напиша - първо почни с Правописния речник на българския език, наизусти го хубаво и после с останалото. А определението сам си го даде
Ти май наистина се имаш за голем умник, а това не е нормално, потърси специализирана помощ
А ти вече прекаляваш, престани да споделяш своите виждания за останалите потребители тук - това не си го позволяват и най - старите потребители, а ти с какво право?
Телевозорът не е нито света, нито новините. Интернет е по-адекватен информационен източник. От много години (нямам идея колко точно) няма телевизор около мен. На тема четене съм от умерено четящите. Книгите са полезни. Развиват грамотността, мисленето, въображението и дават разнообразни знания.Да държиш себе си и децата си далеч от света и новините около него си е чиста глупост....
Случва ми се да си пусна някой от каналите тип Discovery и това е.
05.10 Фабрика за храна: Пролет в Джорджия
05.35 Фабрика за храна: Цял Бар Наан
06.00 Бързи и шумни: Не дразнете лъва - Понтиак Транс Ам, част 1
06.50 В аквариума: Уникалният аквариум на Уилмър
07.40 Опасно за живота: Изпитано върху хора
08.35 Какво се случи след това?: Епизод 8
09.05 Магията на науката: От времето на студената война
09.35 Как се прави...: Епизод 10
10.00 Съкровища в склада: Епизод 1
10.30 Аукционни войни в Канада: Най-преследван и най-желан
11.00 Да продадеш колата си: Епизод 7
12.00 Градове на показ: Мачу Пикчу
13.00 Супер самолети: Агенция NOAA
14.00 Грандиозни строежи: Огромна нефтодобивна платформа
15.00 Ловци на митове: Митове под контрол
16.00 Опасно за живота: Най-добрите хакери
17.00 Аукционни войни в Канада: Най-преследван и най-желан
17.30 Съкровища в склада: Епизод 1
18.00 Антики по черните пътища: Епизод 4
19.00 Как са го направили?: Епизод 4
19.30 Как са го направили?: Изстребител/ Трапистка бира/ SUV
20.00 Ледено злато: Златен ледник
21.00 Асфалтови каубои: Последната изпускателна тръба
22.00 Двойно оцеляване: Несретник Част 1
23.00 Лудият уикенд на Беър Грилс и Стивън Фрай
00.00 Ед Стафърд - захвърлен в пустошта: Венецуела
01.00 Курс по оцеляване с Лес Страуд: Амазонско племе
01.50 Ледено злато: Златен ледник
02.40 Асфалтови каубои: Последната изпускателна тръба
03.30 Двойно оцеляване: Несретник Част 1
04.20 Лудият уикенд на Беър Грилс и Стивън Фрай
Случайно да си чувал за интернет, новинарски сайтове, ютуб? За какво ми е телевизор, след като компютъра ми дава цялата информация, че и повече. Все пак мога да контролирам какво да гледам/чета и сам си правя програмата.Да държиш себе си и децата си далеч от света и новините около него си е чиста глупост....
Аз гласувах за ТВ - то, защото обичам 42 инчови...иначе библиотеката ми е пълна, държа книги и в чували вече. Постоянно се монтират рафтове, а на бластера ще му лисна една кофа бистра вода да се свести малко.
Електронните книги нямат душа, не ме кефят нещо. Друго си е хартийката.Голяма библиотеката пълна с книги за мен е безсмислено, защото предпочитам електронните книги, а големият телевизор е задължителен.
Става и перфектен втори монитор
Електронните книги нямат душа, не ме кефят нещо. Друго си е хартийката.