Здравейте, от доста време се интересувам от Интернет пространството. Имам познания по HTML и CSS като във момента изучавам флаш. Като искам да обърна знанията ми във малко $$. Имам добър английски и искам да си направя блог но постоянно се чудя на каква тематика да бъде той. Във главата ми се въртят 2 тематики серияли и игри. Като за сериялите даже имам закупен домейн но не бих имал проблем да закупя друг такъв ако е наложително. За система мисля да използвам Wordpress даскала ми по web design работи само с нея и с expression engine и е много доволен. Това лято цялото ще ми е слободно защото няма да си идвам във България а пък с тая рецесия не виждам как ще си намеря работа за това мога да отделя много време за един хубав блог. Не зависимо че казах че мисля върху Серияли или Игри ако някой има друга идея която не включва adulth content бих я изслушал. Благодаря предварително!
Edit: Искам да кажа че между игрите и сериялите нямам абсолютно никакво предпочитание за това ако някой по опитен от мен ми подскаже във кое има повече хляб няма да се обидя.
Edit: Искам да кажа че между игрите и сериялите нямам абсолютно никакво предпочитание за това ако някой по опитен от мен ми подскаже във кое има повече хляб няма да се обидя.
Последно редактирано: