Ти малоумен ли си или си прост за трима ? Попитах за сайт където мога да поръчам тениска с щампа и да платя, чрез paypal... ти като си дебилен за трима, грозен за девет, какво да направя ?Как от къде, от аптеката бре.
Ти малоумен ли си или си прост за трима ? Попитах за сайт където мога да поръчам тениска с щампа и да платя, чрез paypal... ти като си дебилен за трима, грозен за девет, какво да направя ?
Ти знаеш ли как ти излежда въпроса?Ти малоумен ли си или си прост за трима ? Попитах за сайт където мога да поръчам тениска с щампа и да платя, чрез paypal... ти като си дебилен за трима, грозен за девет, какво да направя ?
Как ве ??????????Ти знаеш ли как ти излежда въпроса?
Кацаров па ли се изложи бре Напредваш много добре с репа
искам просто да платя с paypal. ..Ако съм прочел правилно...,искаш да си поръчаш тениска с щампа Лого или надпис Paypal.Аз лично бях ползвал услугите на една фирма от Козлодуй ако не се лъжа, изпратих им това което исках и ми го щамповаха,не помня име или сайт на фирмата, но във всеки сайт за тениски би трябвало да предлагат подобна услуга.
Като изключим факта, че можеше да озаглави темата малко по-разбираемо като "Къде могат да ми направят тениска с моя щампа".
Като изключим факта, че въпроса пък в самата му тема, само той успя да си го разбере правилно, защото беше написан неграмотно, а и не правилно.
Като изключим факта, че се държи нагло и арогантно към половината потребители на форума.
Като изключим факта, че беше обещал, че ще си промени поведението и ще се държи културно
Не очаквах, че ще се намери постижението на интерфена за негативна репутация :Д
Културно с вас човек не може да се държи, щом се правите и на разбирачи пред новорегистрираните.... Пък и на мен не ми дреме ...
Еби се кат ти е зор ....Културно с вас човек не може да се държи, щом се правите и на разбирачи пред новорегистрираните.... Пък и на мен не ми дреме ...
И от датата мога да си взема с epay ...http://sedem.bg/ - може да се плаща през ипей
като имаш пари в пейпал, размени ги, и плати чрез ипей
Просто е!