Тея статии струват ли по 15 лева всяка?

ReminD

Well-Known Member
Вижте как чрез етерични масла да направите прането нещо хубаво за Вас и дрехите си!


Винаги, когато се докоснете до прането кихате, защото сте чувствителни към синтетика и имате алергия? Дрехите Ви бързо се съсипват? Дрехите са твърди след пране? Вижте решението на всички тези проблеми СЕГА!



Дрехите обикновено са твърди сред пране. Поради тази причина и се слагат омекотителите. Тези дрехи обаче стават „миризливи“, което е ад за по-чувствителните на тема „миризми“. Дори и да не е така, омекотителите определено съсипват дрехите. Излезте от този омагьосан кръг само и единствено с използването на етерични масла.

Праховете за пране не придават достатъчен аромат на дрехите или пък ги правят твърди, което ни кара да ползваме омекотител, както вече казахме. А знаете ли, че в омекотителите няма нищо естествено?

Да! В тях има само синтетични аромати, парфюми и каквото се сетите... Те имат временен подобряващ ефект, но буквално съсипват дрехите при дълготрайна употреба и водят началото на много алергии и обриви.

Решението
Не е нужно да се лишавате от нищо – нито от аромат, нито от каквото и да е друго. Просто използвайте етерични масла!

Използвайте Вашите любими аромати и ги превърнете в новите, естествени омекотители. Ето някои от най-популярните етерични масла:

  • Лимон

  • Мента

  • Лавандула

  • Портокал

  • Грейпфрут

  • Чаено дърво

  • И много други, които можете да намерите на ( линк към сайта )
Сложете няколко капки от едно етерично масло по избор. Обърнете внимание, че предозировката би довела до неприятен аромат, а не до по-добър, защото етеричните масла са много концентрирани течности – затова се продават и в малки шишенца – не се притеснявайте, защото стигат за доста дълго време.

Друга ефективна мярка срещу алергиите и съсипването на дрехите
Прахът за пране също е химия, както може би всички се досещате. Не се връзвайте на рекламни трикове, защото няма препарат за пране, който да е напълно безвреден. Заедно с етеричното масло слагайте и оцет в прането. Може да кажете, че това е лудост, и на пръв поглед наистина изглежда така, но повярвайте, че това отмива целия прах за пране от дрехите – с други думи запазва и Вас, и тях. И бъде спокойни, защото със сигурност никой няма да забележи, че сте слагали оцет в прането – миризмата изветрява още в пералнята.

Сдобийте се с качествено био етерично масло и пробвайте тази стратегия срещу алергиите и съсипването на дрехите още днес, защото утре вече може и да сте останали без още една дреха.





Втора статия


Няколко причини да използваме GPS навигация



Нещата се променят изключително бързо – и като технологии, и като пътища и маршрути. А най-досадното нещо, което може да се случи на едно семество по време на почивка е да се изгуби или пък да не може да стигне на мястото, за където е тръгнало с часове. Май пропуснах задръстванията по пътищата и ремонтите, заради които се налага да чакате с часове?

Време е вече да получите хубава семейна почивка без да си разваляте настроението още на пътя. И всичко това може да бъде спестено само и единствено с един клик.

Да, май се досехти за какво говоря. Задължително Ви трябва GPS навигация! Ето основните предимства, които Ви дава тя:

  • Можете да задавате маршрут с точни изисквания - първокласни, второкласни, третокласни пътища или комбинация от някои

  • Задавано на желано време за пристигане

  • Избягване на задръствания при навигациите от по-висок клас

  • Избягване на пътища в ремонт, опасни и свлачищни зони при навигациите от по-висок клас

  • Задаване на междинни и крайни цели

  • Гласова навигация – можете да разберете накъде да тръгнете по всяко време без да има нужда постоянно да поглеждате в екрана и да губите концентрация

  • Възможност да видите къде се намирате по картата по всяко едно време и да видите информация за пътуването си – колко километра остават до следващата цел, колко е очакваното време за пристигане и т.н.т.

  • Ако сгрешите пътя, навигацията автоматично преизчислява маршрута и Ви казва какво да правите без да има нужда да се притеснявате
А някои навигации дори имат допълнителни функционалности, които ще запазя като изненада

От менюто на навигациите можете да изберете дали сте колело, камион или автомобил – по този начин навигацията ще спазва някои основни правила, като например дали пътят е разрешен за МПС от този тип или – не.



Ако питате мен, аз пазарувам навигациите си от ^^^^^^^. Там получавам разяснения за всеки модел, препоръка за навигация и всичко, което ми е необходимо. Идва с доста бърза доставка, а цената е най-добрата, която мога да намеря в интернет... повечето от останалите магазини буквално обират клиентите си, но от този магазин съм изключително доволен. Навигациите им са от ТОП марки и са с наистина високо качество, може да им се има пълно доверие, що се отнася до качество, цени и обслужване – какво повече да иска човек от един магазин?
 
Струват точно толкова, за колкото се договорите с копирайтъра.
Всеки си определя цената на труда!
Ако не ти изнася цената си търсиш друг копирайтър.
 
Тея статии струват ли по 15 лева всяка?

Не, не струват и 1 лев двете заедно, според мен. Това е пример как не трябва да се пишат статии.

Иначе в частност - да, Green Bars е прав - една стока струва точно толкова, за колкото се договорите.
 
Ако си платил толкова, значи струват толкова.
 
Това, което правиш е много грозно, @ReminD.
Знам, че ще кажеш, че идеята ти е да предпазиш колегите от работа със същия автор, но като цяло постъпката ти, барабар с цялата тема е илюстрация на злоба и дребнавщина.
Като не струват, според теб - да не си ги плащал. Щом купуваш котка в чувал, пиеш една студена вода и ''продължаваш напред''. В тоя форум най-голям фурор предизвикват темите, пуснати с цел да се хвърля кал по някого и колкото повече хейтъри се струпат като чакали, толкова по-предприемаческо. Не се прави така, хора. Грозно е.
 
Пак със същата стратегия...
Смени плочата вече.
 
Последно редактирано от модератор:
Това, което правиш е много грозно, @ReminD.
Знам, че ще кажеш, че идеята ти е да предпазиш колегите от работа със същия автор, но като цяло постъпката ти, барабар с цялата тема е илюстрация на злоба и дребнавщина.
Като не струват, според теб - да не си ги плащал. Щом купуваш котка в чувал, пиеш една студена вода и ''продължаваш напред''. В тоя форум най-голям фурор предизвикват темите, пуснати с цел да се хвърля кал по някого и колкото повече хейтъри се струпат като чакали, толкова по-предприемаческо. Не се прави така, хора. Грозно е.
Кой го казва. Значи щом някой е недоволен да си мълчи? Съвет от човек, който дори не е направил една сделка в тоя форум не важи.
 
  • Like
Реакции: Sky
Кой го казва. Значи щом някой е недоволен да си мълчи? Съвет от човек, който дори не е направил една сделка в тоя форум не важи.
Не давам съвет, а изказвам мнението си за постъпката ти. Не ми е нужно да сключвам ''сделки'' тук, за да имам ясен поглед върху нещата, ReminD.
Не съм тук, за да ти създавам комфорт, а за да бъда коректив, с което мога да ти бъда по-полезна в бъдеще, отколкото групата клакьори, която винаги се включва в масовия хейт.
И понеже си арогантен, ще ти дам още малко материал за размисъл...
Не можеш да демонстрираш недоволство 4 месеца, след като си получил текстовете. Щом не ти харесват - връщаш заедно с аргумент защо си недоволен и не плащаш. Не можеш да очакваш високо качество, след като си казал ''абе, драскай там за Гошо, майната му''. И... нямаш право да болдваш погрешно изписани думи, след като използваш вълшебната, несъществуваща думичка ''тея'' в заглавието на темата си. Няма такава дума в българския език. Има ''тези'' и ''тия''. ''Тея'' е хибрид от двете, измислена и използвана от профани, които искат да звучат по-изискано, също като думите ''бЯли'' и голЯми''. ;)
Не ти прави чест пускането на темата. Това е мнението ми на страничен наблюдател. Ако искаш се замисли, ако искаш продължавай да пердашиш по хейтърския начин, в което няма нищо конструктивно обаче. :)
 
Да се включа аз:

Беше първа седмица на един колега от екипа и му казах да изпълни тази поръчка. Погледнал съм набързо статиите и точно поради тази причина питах "как са", "добре ли са" и т.н. След като нямаше НИКАКВА критика, смятахме поръчката ти за приключена. След няколко месеца МИ ПИСА за някакъв твой авторски сккрипт - пита ме дали ми харесва. Преди няколко седмици отново ми писа да видя крайния продукт. Не каза НИЩО за 4 месеца. Сега си позволяваш да публикуваш статиите, за да не могат да се използват - как да ти върна парите?! Сега аз не мога да ги използвам за моя сателитка, индексирани са. Писал си ми, че трябвало да драскам нещо само като за търсачката. И сега виждаш възможност за безплатни статии на английски и отново ми пишеш - първо не си доволен от услугите по твои думи и сега искаш услуги. Няма да получиш нищо - статиите са зиползвани, всякаква гаранция и каквото и да е по какъвто и да е закон е изтекла, приел си продукта и да не изреждам още..

Нямам време да оправям правипосиа, супер зает съм. Пиша го само за да се защитя от нападките на некоректни хора.
 
Статиите не струват спор няма. Дори на сателитка ще ме е срам да ги кача. Иначе @ReminD ти си за е***не, че изобщо си поръчал нещо от специалист по всичко като Ивайло.

@cross какви колеги, какви 5 лева по стила на писане си личи, че ти си авторът им. Някакво подобно лайно се мотаеше като ревю преди около година из форума. Най-добре просто спри да се занимаваш с глупости, които явно не са ти по способностите.

Какво може да очакваш от "копирайтър" с такава обява
Заплащането си определяте Вие. На клиентът се предоставя цена за услугата+портфолио на няколко автора. Той избира всичко и нищо не зависи от мен. Търсим качество. Хора с фразите "За толкова пари - толкова" и т.н. няма нужда да пишат.
 
Статиите издават беден речников арсенал и малък житейски опит, на Ивайло почерка май намязва:D
 
Ако статиите са приети без забележка , нз какво се подсмърча повече в форума.....

Още повече пък ако са поръчани така:
[18.6.2016 г. 17:54:51] Цветомир: ima li nqkoq statiq
[18.6.2016 г. 17:54:54] Цветомир: za gps
[18.6.2016 г. 18:06:18] Ивайло Ангелов: не, нищо не ми идва
[18.6.2016 г. 20:20:47] Цветомир: e to ne e nujno da e unikalno kato mislene
[18.6.2016 г. 20:20:57] Цветомир: kolkoto za google
[18.6.2016 г. 21:01:24] Ивайло Ангелов: знам
[18.6.2016 г. 21:02:12] Ивайло Ангелов: ама пак не е много лесно
 

Горе