От: Тия хора не се научиха да пускат обяви за работа. Смешни....
Изповядването на религия
и работата в колектив
са признак за слаб дух!
Да - да работиш за други е лесно. По малко проблеми не се налага ти да мислиш за всичко. А ако обичаш да целуваш задници си просто супер.
Обаче... ако имаш свободен дух, който не понася някой да ти казва какво да правиш и кога да работиш ?
Аз не харесвам живота си - изкарвам доста пари, но и хабя много нерви за глупости.
МЕЧТАТА МИ Е ДА НЕ МИ СЕ НАЛАГА ДА РАБОТЯ С ХОРА!
Като имаш собствен бизнес, за да върви работата трябва да са доволни клиентите.. но ако ще и да въртиш безплатни свирки на всеки клиент, все ще се намери някой който не е доволен, Може да си супер професионалист, ама кривия клиент ще каже, не съм доволен щото свърших много бързо, жена ми като ми ги прави и свършвам по бавно!
те така е и с клиентите и най-супер стоката да продаваш пак ще имаш недоволни! А недоволни много ! Хората са изкукали- и ние сме сред изкукалите, в света в който живеем - НЯМА НАЧИН ДА СИ НОРМАЛЕН ! не ги виня, народа го е казал - беден човек жив дявол!
Всички искат да го ебат, ама и на него му се иска и той да поебе поне малко - затова се опитва при всяка възможност и той да бодне...
Съжалявам за сексуалните сравнения... явно съм на ебателна вълна днес / вълна да се чете с ударението на ... не знам къде... морска вълна не овча вълна
та така и да си бил нормален... няма да издържиш дълго...
Завиждам на тъпите и простите... като ламята например... не и пука за нищо...
ма въобще не може да я помести нея дали клиент е доволен или не минава и заминава ама дали Бойко е на власт или доган - не и пука
Не и пука даже че след няколко милиарда години земята ще загине... не и пука че бензина е скъп... не и пука даже че белите мечки ще измрат заради глобалното затопляне... блаженни са такива като нея ...
Ако срещне извънземни даже няма да ги снима с телефона!
за какво ставаше дума в темата че се отплеснах?..