Сега, знам, че ще прозвучи малко обидно и тежко, ама нема начин.
Аз ли съм нещо мръднал или в БГ са останали само откровени олигофрени? Гледам нивото тук и направо се плаша. С изключение на малка част от по-старите хора тук, новите са завършени идиоти. И не само в тоя форум - и по улиците е така, и по банките и навсякъде.
В последните 30 дни кви ли не простотии, всеки гледа да е.бе дявола у въздуха:
продават се домейни за по 294712385289 лв, струващи до 60 лв да се купят, щото играчът така е решил
продават се ФБ страници за по 1500 лв - с рийч около 0, ама с потенциал - някой ден
един работи за 2 лв/час
друг иска 700 лв за дизайн на една хтмл страница при бизнес темплети по $200
трети "изработва" ел. магазини като инсталира опен карт и таксува като за писан софт (х 000 лв).
друг иска да качи 1040 обяви в продавалник при лимит 100 - и всички се набират да кандидатстват
пети търси виртуални асистенти за КЛ - ама да не плаща всички обяви
шести иска 10000 лв, дава обратно кам 7000 лв за 3 години.
и още други предимни преебавки.
Не знам - дано аз да съм тъп и да не разбирам. Иначе лошо....
ПС. Пък аз като по-прост продавам скриптове. Баси!
Аз ли съм нещо мръднал или в БГ са останали само откровени олигофрени? Гледам нивото тук и направо се плаша. С изключение на малка част от по-старите хора тук, новите са завършени идиоти. И не само в тоя форум - и по улиците е така, и по банките и навсякъде.
В последните 30 дни кви ли не простотии, всеки гледа да е.бе дявола у въздуха:
продават се домейни за по 294712385289 лв, струващи до 60 лв да се купят, щото играчът така е решил
продават се ФБ страници за по 1500 лв - с рийч около 0, ама с потенциал - някой ден
един работи за 2 лв/час
друг иска 700 лв за дизайн на една хтмл страница при бизнес темплети по $200
трети "изработва" ел. магазини като инсталира опен карт и таксува като за писан софт (х 000 лв).
друг иска да качи 1040 обяви в продавалник при лимит 100 - и всички се набират да кандидатстват
пети търси виртуални асистенти за КЛ - ама да не плаща всички обяви
шести иска 10000 лв, дава обратно кам 7000 лв за 3 години.
и още други предимни преебавки.
Не знам - дано аз да съм тъп и да не разбирам. Иначе лошо....
ПС. Пък аз като по-прост продавам скриптове. Баси!
Последно редактирано: