Току-що купих домейн, който исках от две години

berlin433

New Member
Преди две години имах идея и исках да я продължа, но домейнът, който исках, вече беше зает. Whois беше много публичен и показва собственика и нейната компания. Бях готов да платя доста малко за него. Опитах се да се свържа чрез агент. Няма отговор. Опитах се да се свържа директно с нея. Няма отговор. Изчаках домейна да изтече два пъти. Подновява се автоматично и двете години.

Предполагам, че не е било писано да бъде.

Е, преди два дни направих случайно търсене в Whois, защото ми беше скучно. Няма запис! Потърсих го и открих, че е наличен. Не можех да повярвам. Грабнах го, сякаш животът ми зависеше от това. Тук, за да празнуваме. Ура!
omegle xender
Ако искате домейн, не се отказвайте. Продължавайте да го проверявате. Човек никога не знае.

Последно редактирано:
Не можех да повярвам. Грабнах го, сякаш животът ми зависеше от това. Тук, за да празнуваме. Ура!

lol.gif

Ако искате домейн, не се отказвайте. Продължавайте да го проверявате. Човек никога не знае.

Аз проверявам predpriemach.com, но без успех за сега. Няма да спра да го проверявам, благодаря!

мда, не се отказвай, преди доста години имаше един който беше регнал google.com и му беше горд собственик за няколко часа

Горе