Топ порно актьорите, развиващи се в други области!

Blinky

Owner
Виж файлът 2995

Не само в киното и музикалната индустирия, актьорите и музиканите се развиват и създават бизнес в други области на икономиката. Както някои имат модна линия - Gwen Stefani, други парфюми - Jenifer Lopes и т.н. Това се случва и в порноиндустрията. Винаги са гледали на тях с малко пренебрежение, което не им гарантира голям успех, но въпреки това, някои успяват и даже правят забележителни постижения.

Ето ги едни от най-пробивните порно актьори, развили се извън порното и продължаващи да го правят:

Sasha Grey - Порно актрисата се задържа на екран едва 3 години, като след това започва да участва в холивидски продукции, като става и героиня в сериала "Антураж" по HBO. "I Melt with You бе наскоро завършен, като в него тя, Роб Лоу и Томас Фжейн изпълняват главните роли.

Katie Morgan - участвала е в „Зак и Мири снимат порно“, хитов през 2008 година. Била е водеща на няколко еротични предавания по HBO, като самата телевизия прави и документален филм за нея.

Mary Carey - по-голяма звезда извън порното, като пика на славата й достигна когато се кандидатира за губернатор на Калифорния през 2003 г. Класирайки се 10-та (от 135 кандидатим, като само 6 000 гласа по-малко от Лари Флинт), тя показа, че амбииците и могад да доведат и до големи резултати. Иначе се е снимала в 80 порно филма.

Jenna Jamson - Тя бележи голямата си известност през 90-години, тогава когато всеки можеше да достъпи до порното, благодарение н интернет. Любимка на папараците, нейната автобиография е сред най-големите бестселъри на New York Times.

Traci Lords - Една от участничките в популярния филм „Зак и Мири снимат порно“, тя започва да се снима през 80-те години, едва още ненавършила 18 години. Както и предишната участничка в тази класация, така и автобиографията на Traci Lords е сред бестселърите на New York Times. Страното при нея е, че отказва голите сцени в нормалните филмови продукции.

Ron Jeremy - Ангажиментите на така известния на всеки Ron Jeremy неспират и за миг. Той често присъства по ESPN, в много реалити шоута на музикалната телевизия VH1, в много видеа в YouTube. Както и реклама на много продукти в порно индустрията. SellHealth е една от компаниите, наели актьора да промира техните продукти.

Nina Hartley - Все още на 52 години, Nina Hartley продължава да снима филми, като участва през 1997 г. във филма Boogie nights. Отделно е била гост и на Опра Уинфри.

Jesse Jane - Участва в прословутият филм Middle Men от 2009 г., на които създател е всеизвестният вече бивш шеф на Epassporte.com - една от най-големите разплащателни системи някога. По нейни думи, ще я виждаме още много често в порното. Има и собствена марката текила. Jesse Jane е пеелила 2 пъти наградите F.A.M.E. през 2007 година. Мечта на много мъже по света.

Ginger Lynn - Въпреки, че е на 40 и нагоре, тя все още се снима в порно филми, като най-много слава придобива през 80-те години. Участва също така и в много телевизионни сериали и във филма Young Guns 2.
 

Горе