Blinky
Owner
Здравейте, гледам че напоследък имаме класация на топ артикъл директории, бг хостинг провайдъри, банки, ppc програми...и т.н. Та мисълта ми е с помоща на вас (предимно) да сформираме лист с 20-те най-известни и популярни it сайтове в България. Тъй като форума се класира като такъв - в it сферата.
Топ 20-те сайтове могат да се класират по:
- Уникални на ден
- Връзки към него
- Популярност от към pr (ПиАр).
Не е нужно да са в последователността от най-популярен надолу. Въпроса е да са с тематика it сектор и да сред най-известните. Може да са блогове, форуми, директории, нормални сайтове, инфо портали, соц. мрежи и др. подобни.
След като започнете, аз ще се включа с няколко, които мисля за големи.
Пуснах темата, защото ми е много интересно как е пазара в тази област и кои са лидерите в него. Все пак знам, че вие сте много по-запознати поради факта че щъката повече из бг интернета и това че имате доста бг проекти. Ще се радвам всеки да даде няколко предложения, и ако случайно има списък/ци да ги постне тук.
Благодаря ви предварително за вниманието и се надявам да се понапълни темата, мисля че е интересна на всички. Успехи приятели.
Топ 20-те сайтове могат да се класират по:
- Уникални на ден
- Връзки към него
- Популярност от към pr (ПиАр).
Не е нужно да са в последователността от най-популярен надолу. Въпроса е да са с тематика it сектор и да сред най-известните. Може да са блогове, форуми, директории, нормални сайтове, инфо портали, соц. мрежи и др. подобни.
След като започнете, аз ще се включа с няколко, които мисля за големи.
Пуснах темата, защото ми е много интересно как е пазара в тази област и кои са лидерите в него. Все пак знам, че вие сте много по-запознати поради факта че щъката повече из бг интернета и това че имате доста бг проекти. Ще се радвам всеки да даде няколко предложения, и ако случайно има списък/ци да ги постне тук.
Благодаря ви предварително за вниманието и се надявам да се понапълни темата, мисля че е интересна на всички. Успехи приятели.