Тройка случки по кандидат-студентски от Бат Тони

biaaro

Well-Known Member
Днес четох един материал дето ми оправи настроението за години напред. Така съм се смял на българската простотия, че вече часове не мога да се спра.

Вадя ви няколко цитата по-долу, а цялото може да се прочете в блога на Бат Тони, който също е много интересен.


Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и освен това, защото устата трябва да стои някъде

Да се върнем на египтяните. Живите са балсамирали мъртвите, за да не се отегчават. Мумиите са мъртъвци, на които са извадени вътрешностите, но те не са умрели от това. Пирамидите са се състояли от помещение за покойника, земен ресторант и множество коридори за объркване на учените.

Там е точно обратното на полярните земи, където има малко флора, само няколко фауни, но те са диви. Измежду живите същества ще спомена лишеите, пингвините и изследователите. На последните понякога им е така студено, че като си мият ръцете, са принудени да си слагат ръкавици.


Останалото на Блога:)
 
От: Тройка случки по кандидат-студентски от Бат Тони

Тези извадки по принцип не са от кандидат-студентски изпити, а са детски съчинения и са стари като света :)

Все пак са готини като цяло.

Ето и още малко:

“Птицата, за която ще пиша, е бухълът. Бухълът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухъла, затова ще продължа с друго животно, което си избирам – кравата."

"Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти и така има достатъчно. Когато е гладна, мучи, а когато не казва нищо, значи, че вътре е пълна с трева. Краката й стигат до земята. Кравите имат много развито обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздухът в полето е толкова чист.”
 
От: Тройка случки по кандидат-студентски от Бат Тони

''Стигнали до там да изследват морското дъно със сонди: ако сондата извлече тиня, значи дъното е тинесто, ако извлече кал, значи дъното е кално, а ако не извлече нищо, значи капацитетът й е нисък.'' :beer:
 

Горе