Ок, мили пред-продавачи, имам една много добра новина за вас - ще спра да пиша във форума за известно време (не казвам завинаги, защото избягвам окончателните решения), въпреки че ще влизам да чета, защото аз наистина намирам полезна информация тук - визирам специализираните теми. Да, чета ги, колкото и да не ви се вярва.
Това, което искам да ви кажа на сбогуване е, че сте адски необективни в преценките и сте се взели толкова насериозно, че чак сте смешни... не по хубавия начин, обаче.
Тая тема е жив пример как крадеца вика: Дръжте крадеца!
Я ми кажи, велики препродавачо защо, според теб това
не е тролене:
http://lechenie.bg/kak-da-razberete-che-vashiyat-shef-e-psihopat/
Истината е, че всички, които се правите на много важни предприемачи имате нужда да тролите, да спамите и да се дърляте помежду си. Колкото и да ревете от непрофилираните теми, ако ги нямаше щяхте да спамите в специализираните теми - О, момент, та вие и сега го правите!
Каквато и да е темата на форума, това е форум, все пак - т.е. място, където може да се дебатира и да се изразява позиция по всякакви житейски проблеми и вие имате огромна нужда от това.
Офф-тематичните раздели, всъщност са малко. Вие имате нужда от раздели: ''Лов и риболов''; ''Канадска борба'' и раздел ''Антропологични измервания'', където всеки ден да си мерите пишките, мускулите и банковите сметки, за да убедите себе си, колко сте велики.
Един проблем ви се маха от главата - моа! Не очаквам сълзи от мъка, но пък и радостта ви ще бъде кратка, защото без мен форумът ще си остане същата плювалня и нищо няма да се промени към добро, защото вие, мили мои оставате, а вие, колкото и да не го съзнавате сте неизменна част от проблема.
Оставам с приятелски чувства към голяма част от вас - дори към тези, с които сме спорили и сме се нападали грубо. Очаквам форумът сега да се напълни с полезен контент - ще влизам и ще попивам знания с радост.
Успех на форума и на всички вас!