Дай с "обяви" да те видим
Да, аз не съм съгласен.
Може и да може, но все пак трябва да гледаме КПД, всеки може да вложи 1000лв. месечно за линкове и съдържание, за да изкара нещо на предни позиции и да "печели" 300лв. от това.
Това е идеята на по-добрият работник - с малко по-ресурси по-големи постижения (относително сравнение).
Аз пък защо ли си мисля, че без да се купуват линкове може да се класираш в топа?
Аз пък защо ли си мисля, че без да се купуват линкове може да се класираш в топа? говорим за сайтове на бг и кирилица, една сателитка, може да бутне главния сайт толкова, колкото ще го бутне и платения линк.
Точно това имам предвид, че е лесно да се изкачиш до топ позиции, после трябва да се работи за да се задържиш, радвам се че общо взето сме на едно мнение.
И аз чак сега загрях. Не не сме точно на едно мнение казах ти защо. Лесно е само да дойде клиент и да каже, че иска да е номер 1 в резултатите за Басиякатамифирмаимам ООД всичко друго си е работа. Хвани 3-4-5 конкурентни ниши и поддържай 3-4-5 сайта в топ 3 да видиш лесно ли е ( със задържането съм съгласен) Никой не обича да се изпуска след, като е стискал много времеАбе докато се сетя кой си....