Някой работил ли e с Squidoo. Ако имате информация, моля споделете я.
Мисля че могат да се печелят онлайн доходи от там.
Squidoo набира все повече скорост в последно време.
Мда, доста хора си правят сателити там. Много е добре за хващане на дженерик думички с уникални статии, като после предасочвате трафика си към сайтовете си, където генерирате от хитро уловения трафик пари.
И защото стана дума за това, в DP си налазаих една оферта: forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=1784828
Има и примерни ленове там.
Сигурен съм, че и ако тук се предлага като услуга ще пожъне успех. Няма какво повече да се каже, има си и вътрешна система за управлени на даденото съдържание. Това е.
Но мисля че като се напише статия, ти слагат някаква реклама в статията и ако кликнат получаваш, парици. А иначе знам че е един вид директория за статии.
desito, регистрираш се и после, както каза blinky, каквото и да почнеш да правиш там все ще е файда .
Как се добавят... ами в самите статии скролваш надолу докато намериш бутона за добавяне "add to .." и просто се пише url- то на сайта, то само си взема информацията която му трябва, преди да се изпрати може да се промени нещо ако трябва, това е ...останалото е обяснено в горния линк.
От Squidoo трият статиите на най-печеливши теми. Вижте им правилата за публикуване - най-доходните теми са обявени за "спам" и модераторите ги трият когато Google индексира страницата и започне да идва трафик.
Ееее, това е прекалено курвенско даже и за тях. Могат да те трият при положение, че си нарушил някое тяхно правило. Ама така, защото си с печеливша страница. То реално и те си го вкарват, все пак част от трафика им отива и към техните главни домейни. Освен ако педерастията не е за това, че идвайки трафика, тях започва да им клякат сървърите или нещо подобно. 100% не се кефят на теми като "How to enlarge my tits", и тук идва цялото недоразумение. Не че не ми се вярва, че могат да го направят курвенската, но ми се ще да не го вярвам. Ако те го правят, представям си какво е с другите такива.