Трябва ми картинка (ефект) но не знам как се казва за да го потърся или поръчам.

N1ck

Active Member
Даже ми е трудно и да го обясня.

Сигурно сте виждали на slaes page на някой важни места - заглавия, или под-загрлавия 'подчертават' текста с една черта, която все едно е направена на ръка с маркер, примерно в червен цвят за да се набие на очи. - Как се казва това и от къде мога да си взема (купя) различни вариянт?

По принцип ми трябва подобно 'нещо' във форма на черта и кръг (елипса, полукръг). С чертата ще погдертая нещо важно, а в влипсата ще сложа примерно топ оферта, купин за отстъпка, 20% и т.н.

Някой може ли да помогне?

Благодаря!

От: Трябва ми картинка (ефект) но не знам как се казва за да го потърся или поръчам.

Нещо такова?

Код:
<style>
.border-underline {
    background-image : url('http://s24.postimg.org/4urb4kbj5/border_underline.png'); 
    background-repeat:repeat-x;
    background-position: bottom;
    padding-bottom : 10px;
}
</style>
<div class="border-underline">Тралала</div>

Демо

От: Трябва ми картинка (ефект) но не знам как се казва за да го потърся или поръчам.

Аз нищо не разбрах, я пробвай пак да обясниш
Нещо такова?

Код:
<style>
.border-underline {
    background-image : url('http://s24.postimg.org/4urb4kbj5/border_underline.png'); 
    background-repeat:repeat-x;
    background-position: bottom;
    padding-bottom : 10px;
}
</style>
<div class="border-underline">Тралала</div>

Демо

Какво да обясня по-точно? На демото се вижда. Идеята е същата както се прави бекграунд на страница с някаква малка картинка и css.

Грешен цитат, питането беше към автора на темата
Какво да обясня по-точно? На демото се вижда. Идеята е същата както се прави бекграунд на страница с някаква малка картинка и css.

Ето 2 примера:

1.jpg2.jpg

Обърни се към някой с Photoshop и 20 мин. свободно време. ;-)
Бързичко ще се направят няколко различни варианта в PNG (примерно), да можеш да си ги ползваш навсякъде. Въпроса е да се избере подходяща четка.

Да това си е снимка. Това второто (дето е пейпала) може да си го направиш и сам на пейнта за 3 минути.

• Like
Реакции: N1ck

DrageR, мерси! Това търсих.

Горе