Трябва ми качествен списък с български сайтове за линк билдинг

azsum

Active Member
Здравейте колеги

трябва ми списък с качествени български сайтове в който може да се добави качествен линк фрии

някой ако е тествал които работят като ефективност след последните ъпдейти на чичо Гошо

От: Re: От: Трябва ми качествен списък с български сайтове за линк билдинг

Поне 1/3 от линковете в секцията "социални мрежи" не работят!

С оглед последната дата на актуализация е напълно възможно. Ще се опитам да ъпдейтна скоро информацията.

Списъкът със социални мрежи е ъпдейтнат! Налични работещи сайтове - 52 броя.

От: Трябва ми качествен списък с български сайтове за линк билдинг

А някой има ли филтрирани списъци, от които са оставени само по-квалитетните сайтове / да имат пр, трафик, да са добре индексирани и т.н./

От: Re: Трябва ми качествен списък с български сайтове за линк билдинг

Ето ти ги - сортирай по каквото искаш - най-добре по рейтинга най-отпред

Сортировките по Page Rank и Alexa нещо не работят при мен. При алексата изглежда ги подрежда по азбучен ред, а не като числа.

Да, сега е добре.
Малко гадно че по PR подреждане ще започва или от 0 или от n/a, а не от най-високите. Но не е голям проблем де, просто отиваме на втора страница и там вече са големите PR.

@mlazarov в твоя "списък с директории" също има директории, които не работят от поне 2 години. Ако си мислиш, че с един скрипт ще бъдеш актуален, то значи най-малкото скрипта не ти е наред

Също така е много долно от твоя страна да ми пишеш лично с "интерес" по тази тема само и само да разбереш/махнеш директориите от сайтът ти. Преди "запитването" в "списъкът ти" някои от тях фигурираха там - след това си ги премахнал. Не че ми пука особено, но и твоят списък, както и ти самият явно се водите не от интереси да бъдете полезни, а както повечето бачкатори на заплатка към ит фирмета, следвате определени интереси и нареждания :wink:

Последно редактирано:
Нещо много си се объркал - директории от списъка се махат след репорт, че не работят. След репорта ръчно се проверяват за това дали наистина са ок, ако не са чак тогава се премахват. Ако директориите ти не са работели това си е твой проблем - можеш да ги добавиш отново и ще бъдат добавени, стига да са РАБОТЕЩИ.

Виждам, че в посочената тема яко нещо сте се нагорещили, но бъркаш посоката, в която си се прицелил. Имам желанието да поддържам работещ и коректен списък, всичко друго си е творение на твоя болен мозък.

Изключително нагло е да слагаш подобни линкове и да хвърляш безпочвени обвинение, просто защото някой някъде в някаква тема не сте се разбрали.

Моя интерес към директориите ти отпадна след като ми посочи цени, но не разбирам това каква връзка има с www.wms-tools.com ?

До преди да проявиш "интерес" към директориите 2 от тях фигурираха в списъкът ти. След ПРОВЕРКАТА изчезнаха. Цени не съм ти давал, дадох на всички след поне 2 седмици в самата тема (това беше оня ден.......) Неработещи никога не съм имал - инфо се ъпдейтва след МАКСИМУМ 3 дни.

Можеш да си пишеш колкото искаш, на мен ми стана ясен - никога не си пиша "ей така"

Последно редактирано от модератор:
батета защо не се разберете като големи хора и без епитети в постовете че хейтърите дебнат да ни наклепат - макар че сега като герб не са на власт не е толкова страшно все пак да ги няма

а това че в някой проект нещо неработело случва се :|

Къде е имало епитети?? Писах точно това "Лъжеш като дърт ц.г.н.н" (точно това изречение и си премахнал) Само за половин минута мога да намеря във форума поне 10 пцувни...как така намери моите "епитети"

Лазаров, не си криви душата - прави каквото знаеш. Просто коментирах постъпката ти като долна, каквато и е..

Чудя се... трябва да ви УЖАСНО зле бизнеса за да бъдете толкова дребни

Горе