Трябва ми код за активация на Atomic Email Hunter.

ADO

Active Member
Търся цел ден, вече втори, няма братче... само някакви реклами и различни измамни схеми ми изкарва чичо гошо. Ако някой разполага с кода за последната версия бих се зарадвал. Също така трябва ми и за Atomic Mail Sender.

Благодаря и поздрави!

Е как ще няма. Влизаш ей тук http://www.massmailsoftware.com/extractweb/ натискаш на Order now и след като завършиш процедурата ще получиш кода :)

От: Трябва ми код за активация на Atomic Email Hunter.

А малко по късно и от КЗП да те намерят и да ти тръшнат една глоба да ви дойде акъла.
След последния спам за часовници от някакъв БГ идиот, ще си направя готов темплейт и всеки мейл ще препращам до КЗП ако трябва и по няколко пъти.

1234.jpg

@ktomov И това е вариант, но безплатния ще ми е по-изгоден.
@detre Тоя направо те е смачкал, но не говорим баш за такъв спам. :) Просто ще предлагаме чисто и добросъвестно услуги, които ще са в полза на обикновення и напреднал потребител.

Re: От: Трябва ми код за активация на Atomic Email Hunter.

@ktomov И това е вариант, но безплатния ще ми е по-изгоден.
@detre Тоя направо те е смачкал, но не говорим баш за такъв спам. :) Просто ще предлагаме чисто и добросъвестно услуги, които ще са в полза на обикновення и напреднал потребител.

Безплатен обяд няма. А що се отнася до добросъвестните услуги, ако има интерес към тях, няма да са ви нужни подобни инструменти за да си набавите списък с потребители, които биха желали да получават "услугите" ви.

Просто ще предлагаме чисто и добросъвестно услуги, които ще са в полза на обикновення и напреднал потребител.

;) то вече и на изневерите се вика "неангажиращ с3кс" или "с3кс без емоционално обвързване" :lol:

Сега да видим ЗЕТ какво пише за целта:
---
Чл. 24. (1) Доставчик на услуги, който извърши или допусне извършването на нарушение по чл. 6, ал. 1, 3 или 4, се наказва с глоба в размер от 250 до 1500 лв., ако деянието не съставлява престъпление.
(2) В случаите по ал. 1 на юридическото лице или едноличния търговец се налага имуществена санкция в размер от 500 до 2000 лв.
(3) При повторно нарушение глобата по ал. 1 е в размер от 500 до 2500 лв., а имуществената санкция по ал. 2 – в размер от 1000 до 4000 лв
---
и както сам виждаш работата става ДЕБЕЛА!

Така, че пак си предлагай услугите, но нека потребителите да се абонират за тях; да потвърждават и чааак тогава да получават мейли.

Горе