Трябва ми малко помощ за написване на кратка история

devilx

Well-Known Member
Трябва ми малко помощ за написване на кратка история ,но аз не мога да пиша трябва понеже измислянето , особенно пък граматиката и правописа не са ми силна страна.. това е история ,която ще се преведе на английски ,но трябва да е малко забавно като се разказва.. ако някой има желание нека ми пише ЛС, само за някой който сериозно ще се заеме. Пък срещу услугата може да върна с линк или бласт ,като благодарство.
 
Short story? Това ли имаш предвид? На български - разказ. За това взимам около 20$ на бройка до 2000 думи. Не знам как ти се вижда, сигурно много. Даже мога за 30$ да ти я напиша и преведа или за 25$ да е на английски текстът.
 
От: Трябва ми малко помощ за написване на кратка история

Съжелявам, но ако исках да купя статия( разказ) щях да пусна обявата в раздел Пазар ,понеже не съм чак толкова изостанал ьхаха, просто помолих за помощ ако някой иска да помогне , съответно мога да му върна на услугата с линк в сайта ми или Scrapebox blast :)
 
Аааах! Ясно. Ами успех тогава! (не е сърказъм) Мога да ти я погледна като стане готова - за помощ, но за писане - музата ми рядко отива за друго освен за конкурси или литературни списания (на английски). :D
 
От: Трябва ми малко помощ за написване на кратка история

xaxax то главно ще е за идеята на сайта , за мен нещо като FAQ
 

Горе