mvmrik
Well-Known Member
Решил съм да правя сайт за хотели, затова търся някаква система. Там е работата, че искам да отговаря на доста мои критерии и затова едва ли ще намеря такава подобна. Трябва да е нещо подобно на bghotelite.com, е не точно същото, ще има доста разлики, но го давам като база за сравнение. Всеки хотел трябва да има собствена страница и да се въвеждат разни критерии като климатик, интернет и т.н. и да може да се търси от търсачката по тези критерии.
Ако знаете подобен платен скрипт кажете, ако не ще трябва някой да ми го изработи. Можете да дадете и примерна цена, на която можете да го направите. Става въпрос за сайта без дизайна, макар че може да предложите и с дизайн, ако не аз ще намеря.
Накратко - това е, аз ще си направя цялостен проект за всичко, което трябва да присъства в сайта и как да изглежда, засега просто питам за примерна цена, да знам какво ме очаква
Ако знаете подобен платен скрипт кажете, ако не ще трябва някой да ми го изработи. Можете да дадете и примерна цена, на която можете да го направите. Става въпрос за сайта без дизайна, макар че може да предложите и с дизайн, ако не аз ще намеря.
Накратко - това е, аз ще си направя цялостен проект за всичко, което трябва да присъства в сайта и как да изглежда, засега просто питам за примерна цена, да знам какво ме очаква