Трябва ми човек за настройка на СМФ форум!

ghost36

New Member
Здравейте, трябва ми човек който разбира СМФ форумите за да ми настрои форума. Човекът който ми го нагласи уж нещо не успя :cry:, и сега като се пишат теми и станат много и се отвори втора страница, като натисна на втората, ми копира част от първа страница. Моля който разбира да ми пише. Плащам си, реално искам 3 неща да се направят.

От: Трябва ми човек за настройка на СМФ форум!

и сега като се пишат теми и станат много и се отвори втора страница, като натисна на втората, ми копира част от първа страница.

Не съм спец по SMF, но в моя форум (друг не е пипал) такова нещо не съм виждал.

Не знам обаче, като имаш само това първо мнение, как ще се отнесат колегите.
Ако не се намери желаещ, бих могъл да погледна.

благодаря за отговорите, имам друг въпрос...може ли да направя бекъп на регистрираните юзъри и да преинсталирам форума, след това да върна регистрираните? за да не карам хората на ново да се регистрират?

Направете бекъп на базата данни за всеки случай, най вероятни имате някакви проблеми с файловете на форума. Инсталирайте на ново форума и после на мястото на новата база данни сложете бекъпа дето взехте и ще се върнат потребителите пак, или пробвайте да замените файловете наново може проблема да се оправи.

Благодаря за информацията. Ето го форума за който ви говоря forum.repatagold.com човекът който го инсталира и до настройва казва че при него няма такъв проблем и когато натисне на някоя тема втора страница си чете мненията а на мен и на други хора ни копира съобщенията от първа страница. Извинявам се ако спамя с форума

Първо SPAM е непоискано рекламно съобщение. Не всяко пускане на линк е СПАМ. Спам е когато ти както в случая си пуснал тема за проблема ти с платформата SMF и аз напиша "Продавам евтин фураж за вашите прасета, само сега на най-ниска цена от производител, повече информация на www.еФтин-фураж.сайт" това е реклама която ти не си искал и няма нищо общо с проблема ти.

Второ проблема наистина го има и не го виждаш само ти, копират се първите 3 мнения. Когато се отвори режим "За разпечатване" проблемът го няма, което ме навежда на мисълта че е огелпен някъде файла които извежда постовете от базата данни.

Трето смятам че след преинсталация на форума и връщане на старата база данни има 90% вероятност проблемът да се реши без загуба на данни :)

Аз също го виждам с дублиране.
А пробва ли да върнеш основната тема - тази, с която се инсталира първоначално? И да видиш как изглежда.

Имаш много работа по форума. Погледнах няколко теми и не видях да са индексирани от търсачката.

Тези пълзящо-подскачащи червени букви са отвратителни!

Горе