Търся: Трябва ми Jquery / front end специалист

ReminD

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
34   0   0
Здравейте, търся човек, който да beauty-файне един проект, има доста работа, повечето е по фронт енд, но може и по бек енд да се пипне. Проекта го пиша аз от скрач, засега няма спагети код, фронт енда е bootstrap + някои библиотеки и най-лесно ще се работи по дадени конкретни задачи за страница. Предимно промените, от които се нуждая за JQuery / Javascript неща, по няколко реда на страница, и едната от страниците трябват около 100-тина реда код евентуално ( не съм сигурен ). Бек енда не е MVC, засега.


Пратете някакви СВ-та и евентуално как може да процедираме с цените, проекта е малко специфичен и се изгражда в движение, не съм наемал подобен тип програмист и приемам критики, забележки предложения относно това как може да работим.


в плюс е php / back end /
 
Здравей, работя във фирма Shopmetrics LTD. като програмист, пиша на javascript, html5, css3, ASP, запознат съм и с библиотеките bootstrap и JQuery, във фирмата всичко което пишем трябва да е responsive и да изглежда добре и на мобилни устройства. Писал съм и на др. езици C# и ColdFusion, но някакви основни неща. Ако желаеш да се свържеш с мен оставям facebook Simeon Raichev.
 

Горе