martobg Member 7 Декември 2009 #1 Знаете ли за туториал за WP на български? Може да е клипче, презентация или пък просто стъпка-по-стъпка?
Знаете ли за туториал за WP на български? Може да е клипче, презентация или пък просто стъпка-по-стъпка?
V vetr New Member 7 Декември 2009 #2 От: Туториал на БГ martobg каза: Знаете ли за туториал за WP на български? Може да е клипче, презентация или пък просто стъпка-по-стъпка? Увеличете... за инстал ли ?
От: Туториал на БГ martobg каза: Знаете ли за туториал за WP на български? Може да е клипче, презентация или пък просто стъпка-по-стъпка? Увеличете... за инстал ли ?
Izida New Member 7 Декември 2009 #3 От: Туториал на БГ Единствено бг версията - bg.wordpress.org, но сигурно го знаеш?
C Copywriter Active Member 7 Декември 2009 #4 От: Туториал на БГ Ето едно видео клипче от Манол Трендафилов
A adi Well-Known Member 7 Декември 2009 #5 От: Туториал на БГ http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=12075
martobg Member 9 Декември 2009 #6 От: Туториал на БГ Ами трябва ми от създаване на блога (като се ползва multi user WU) до постване и други неща. Но трябва да е направен като за пълни дебили степ бай степ...ако няма...явно ще си го правя сам
От: Туториал на БГ Ами трябва ми от създаване на блога (като се ползва multi user WU) до постване и други неща. Но трябва да е направен като за пълни дебили степ бай степ...ако няма...явно ще си го правя сам