Търсим спонсор

danko6

Well-Known Member
Рейтинг - 95.5%
21   1   0
Цената която ще трябва да даде е 30 лева на месц.За пускането на хостиг сайт.Дизайна за сайта вече е готовако се намери спонсор бързо ще напиша и системата.За повеме инфо ЛС.
От вас се изисква само сума от 30-40лв за начало а после ще видим.
smiley.gif

От: Търсим спонсор

Тъкмо си мислех какво да направя с едни 30-40 лв, които са ми в повече.

Стана ясно какво искаш, ама кажи какво даваш...

еми точна печалба не мога да кажа.
в сайта освен хостинг ще се продават домейни радио хостинги game сървари и такива неща.Сайта няма да е само за България ще бъде на няколко езика.Сега не мога да кажа повече понеже те съм в нас и пиша през телефона.

От: От: Търсим спонсор

ще купиш хостинг за да го препродаваш? правилно ли съм разбрал? кажи поне от къде ще е хостинг-а :)

Да хостинга ще от hostsean много са добри.Ние ще прдлагаме малко по добри цени и характеристики на хостинга.

За мен това е много несериозно . Искаш да се захванеш с голям проект , но нямаш пукнат лев , да не говорим за ПОДРОБНО обяснение на проекта ти . Не става така , от 2 години наблюдавам ПРОСИИТЕ за спонсорство във форума( да , аз просии ги наричам ) и досега никой не е написал адекватно обяснение за проекта си .

:( ама къде ще му излезе края, дори диск спейса е ограничен, колко клиента трябва да имаш и колко да им ограничиш сайтовете, че да излезеш на печалба цялата операция. Все едно ми каза: "Ще купим нещо за 10лв. ще му намалим цената, ще му повишим качеството и ще излезем на печалба."

Ем ок щом няма желаещи не че нямам пари просто търсех хора с който да работя в екип по готино е тогава D:.А за печалбата направил съм си сметките така че да не съм на загуба.Скоро очаквайте нов хостинг сайт D:.
МОЖЕ ДА ЗАКЛЮЧИТЕ ТЕМАТА

Смешна работа... баси как го извъртя - търсел си хора, с които да работиш в екип. В първия пост не пише нищо подобно - там просто искаш пари. Ако аз се бях навил да ти дам 30-40 лв. на месец, ще искам възвращаемост, а не да ме вкарваш в "екипа" и да искаш да върша някаква работа. Трябва да си много забуден, ако си мислиш, че някой ще ти даде и 50 стинки за така обявен "проект", а ако някой се навие на подобна сделка трябва да е доста напушен.

Скоро очаквайте нов хостинг сайт D:.
МОЖЕ ДА ЗАКЛЮЧИТЕ ТЕМАТА
Скоро очаквайте нов опит за лесни пари. Тук ме хванахте, но ще опитам пак.

Ей домързява ви вече и мушенгията като хората да измислите. Както се казва: "Това сега измамници ли са? Едно време какви измамници имаше...":wink:

:( ама къде ще му излезе края, дори диск спейса е ограничен, колко клиента трябва да имаш и колко да им ограничиш сайтовете, че да излезеш на печалба цялата операция. Все едно ми каза: "Ще купим нещо за 10лв. ще му намалим цената, ще му повишим качеството и ще излезем на печалба."
Глупако Хурацио, не разбра ли, че целта е да се приберат парите. Аман от олигофрени в този форум...

40лв членски внос за да си от екипа :lol:

Глупако Хурацио, не разбра ли, че целта е да се приберат парите. Аман от олигофрени в този форум...

Хааахаха харкона е баннат? Точно се чудих що вече не мога да му пускам минуси :)

парите бяха за хоста да се плати за начало видях че няма желаещи и казах да се локва

Горе