E Eseist New Member 19 Ноември 2021 #1 Здравейте, Търся си някаква самостоятелна стая (под наем) от 70 до 100 лв в гр. Пловдив. Без екстри. Просто да е годна за живеене и да има баня с тоалетна. Без депозити / предплати. От собственик. Спешно. 0887 29 20 44
Здравейте, Търся си някаква самостоятелна стая (под наем) от 70 до 100 лв в гр. Пловдив. Без екстри. Просто да е годна за живеене и да има баня с тоалетна. Без депозити / предплати. От собственик. Спешно. 0887 29 20 44
John Galt Well-Known Member 19 Ноември 2021 #2 Жена ти ли те изгони от вас, че изведнъж си търсиш и жилище, и работа.
Blinky Owner 20 Ноември 2021 #3 Аз пък не разбрах защо е в WP секцията. Преместих я. Успехи с намирането на стая.
D devilx Well-Known Member 20 Ноември 2021 #4 Blinky каза: Аз пък не разбрах защо е в WP секцията. Преместих я. Успехи с намирането на стая. Увеличете... По лесно ще му в сайт за обяви
Blinky каза: Аз пък не разбрах защо е в WP секцията. Преместих я. Успехи с намирането на стая. Увеличете... По лесно ще му в сайт за обяви