От: Търся Модератори за един голям портал
Moдераторите са напаст за форумите. Аз затова толкова се радвам, че тук може да си кажеш приказката. Останаха 2 форума в БГ дето знам - да стават за комуникация, единия е тоя. Минах през много други, технически компетентните хора са най-чувствителни и си заминават първи. Запознаваме се, после ги гледам само по ХобиТВ, а са в състояние да помогнат на много народ. Като например в моя случай. Не ми дреме мен дали ще изгонят, дреме ми като си заминават хората, от които имам какво да науча. Епидемия е това!
А едва ли има какво да научиш от подлизуващи послушковци, щото само те понасят безпринципна модерация. Буквално 2-3 души са в състояние да отровят форум с 150 000 акаунта. Да понапиша за какво съм получавал бан? Заради мнение, че повече хардуерен ресурс на компа
не е излишен за в къщи. Че кафявата река в голяма степен ни са сирийци, ни бежанци. Че рекламите са стигнали безумна досада и наглост, и правя всичко по силите ми да се изолирам. Това са три бана, де получих от неграмотни модове. Темите са там, мога да цитирам. Особено грозно беше покрай референдума за електронно гласуване. В детайли им посочих къде са уязвимостите и как се хаква каквото коментираме, оня ми заключи темата щото ВЯРВАЛ, че Биткойн е решението.
Абе заеби!
това се има респект към модераторите
Грам респект нямам към кресливи досадници, де развалят компанията. Па ако ще и да сме се събрали в дома им.