C cybervn New Member 12 Март 2009 #1 Трабва ми плъгин за wordpress, който да проверява дали дадена дума (от мои списък) съществува в поста и ако съществува да слага тази дума като таг. Някой да е попадал на нещо подобно ?
Трабва ми плъгин за wordpress, който да проверява дали дадена дума (от мои списък) съществува в поста и ако съществува да слага тази дума като таг. Някой да е попадал на нещо подобно ?
D dean.yordanov New Member 12 Март 2009 #2 От: Търся: Плъгин за автоматично поставяне на тагове Сега го чувам от теб, дано има такъв плъгин, ще е много полезен за мързели като мен
От: Търся: Плъгин за автоматично поставяне на тагове Сега го чувам от теб, дано има такъв плъгин, ще е много полезен за мързели като мен
entwickler New Member 12 Март 2009 #3 От: Търся: Плъгин за автоматично поставяне на тагове simple tags прегледай edit: за auto tagging-a иди на posts->auto tags Последно редактирано: 12 Март 2009
От: Търся: Плъгин за автоматично поставяне на тагове simple tags прегледай edit: за auto tagging-a иди на posts->auto tags
D dean.yordanov New Member 12 Март 2009 #4 От: Търся: Плъгин за автоматично поставяне на тагове аз нещо не разбрах, може ли малко по подробно че моят админ панел на блога ми е на български и това не мога да го намеря.
От: Търся: Плъгин за автоматично поставяне на тагове аз нещо не разбрах, може ли малко по подробно че моят админ панел на блога ми е на български и това не мога да го намеря.
C cybervn New Member 12 Март 2009 #5 От: Търся: Плъгин за автоматично поставяне на тагове Май ще свърши работа, аз още експериментирам. Инстилирай го, активирай го и виж на Публикации -> Auto tags.
От: Търся: Плъгин за автоматично поставяне на тагове Май ще свърши работа, аз още експериментирам. Инстилирай го, активирай го и виж на Публикации -> Auto tags.
G gringo New Member 21 Октомври 2012 #6 От: Търся: Плъгин за автоматично поставяне на тагове мерси върши работа