[Търся] Уеб Дизайнери

contra

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
25   0   0
Продуктите ми трябват в .PSD (освен ако не е лого или нещо от рода) формат, заедно с пълни права за преправяне и препродаване. Без да дължа кредит към автора на оригиналния дизайн.

Примерен бюджет за дизайн в ПСД формат на homepage: 40-200 лв. Склонен съм и да вдигна горната граница, ако остана впечатлен.
Допълнителни страници (ако се налага) - не повече от 30% от цената на homepage.

Изискванията за горния сегмент на бюджета са малко тежички:

  • Да знаете HTML и CSS поне дотолкова, че да имате представа кое в картинката ви е възможно и има смисъл да бъде реализирано в добре функциониращ и бързозареждащ сайт.
  • Оригинален и интересен лейаут, без да се стига до крайни и ексцентрични варианти. Общата рамка е стандартен фиксиран лейаут с широчина 960px (940).
  • Изпипан грид - да няма висящи и произволно шляпнати елементи. Разстоянията м/у елементите да следват някаква обща логика.
  • Изпипана (поне донякъде) типография - примерно да няма залепени един за друг параграфи, шрифтовете и размерът на отделните елементи да са обмислени.
  • Правилно съчетани цветове. Това е доста разтегливо понятие но е добре да имате представа какво е color wheel и как се използва.
  • Модерен дизайн - без натрапчиви web 2.0 грaдиенти, бевъли, сенки и отражения. Работата ви може да е абсолютно минималистична и почти или дори въобще да не налага използването на картинки в дизайна. Не се увличайте във Фотошопски мацаници и шарении. Търся предимно елегантни и семпли неща, но поднесени интересно.
Приемам портофолио тук в темата или на бележки. Лична автобиография, колко време сте се занимавали, мотивация - не ме интересуват в момента. Искам само да видя работата и да добия представа за стила и старанието ви. Пратеното на лична бележка няма да се коментира или обсъжда публично, освен ако не ви хвана в някаква груба издънка от типа на крадени неща и тем подобни.

Може да си постнете нещата в темата дори да не мислите че покривате общите изисквания, дето са изброени горе! Напълно възможно е да измисля приложение на уменията ви въпреки това. Ако не аз, някой друг може да види и да реши, че може да му свършите работа. Критични коментари, заяждания и други глупости поне от моя страна в тая тема няма да има. Освен ако не успеете някакси да ме провокирате :) .
 
Последно редактирано:
От: [Търся] Уеб Дизайнери

Адреса на мойто портфолио - spdesign.it.cx :) За по нататък, ако имате интерес се свържете с мен на :)
 
От: [Търся] Уеб Дизайнери

Адреса на мойто портфолио - spdesign.it.cx :) За по нататък, ако имате интерес се свържете с мен на :)
Здрасти! :)

Заинтригуван съм от малкото, което може да се види на сайта ти. Ама то наистина съвсем малко се вижда. Само 2 дизайна на сайтове. Това дето се вижда говори за голям потенциал, ама искам да видя още.

Защото така оставам с разни неприятни подозрения. А много ми се иска да не са основателни.
 
От: [Търся] Уеб Дизайнери

Пиши имейл и ще ти изпратя няколко, *
 
Последно редактирано:
От: [Търся] Уеб Дизайнери

Ами понеже дори не можеш да получаваш бележки още, остава единствено да ги шляпнеш тука у темата :) .
 

Горе