Търся : Юрист запознат с изготвянето на договори относно услуга : фулфилмънт център .

Goldans

Member
Здравейте.
Необходим ми е Юрист запознат с фулфилмънт центровете , за изготвянето на договори между центъра и клиентите използващи го .
+ Преглеждането на Общи условия на друг сайт.
Благодаря
 
Фулфилмънт център представлява :
  • Ето някои от основните предимства на фулфилмънт центъра:
    • Няма нужда да поддържате собствено складово пространство: Фулфилмънт центърът ви освобождава от необходимостта да използвате свой собствен склад за инвентара си – това е особено полезно за малкия бизнес.
    • Аутсорсинг фулфилмънт: Вашият логистичен партньор подготвя и изпраща пратките вместо вас.
    • По-ниски цени за доставка: Доставчикът на фулфилмънт услуги преговаря с превозвачите, за да Ви осигури най-добрата цена за доставка. Това означава, че спестявате пари от всяка пратка и увеличавате печалбите си.
    • Двудневен срок за доставка и доставка през нощта: Фулфилмънт центърът ускорява процеса на изпълнение на поръчката и ви дава възможност да предложите 2-дневна или нощна доставка на вашите клиенти.
    • Подобрено управление на запасите: Вашият инвентар ще бъде правилно организиран и съхраняван, така че винаги ще знаете какво има и какво няма на склад.
    • Улеснено връщане и замяна на стоки: Фулфилмънт центърът обработва заявките за връщане и подмяна, което може да ви спести много неприятности.
    • Позволява ви да се съсредоточите върху други части на вашия бизнес: Когато някой друг се грижи за вашия фулфилмънт, вие може да се съсредоточите върху други задачи, важни за развитието на вашия бизнес, като маркетинг, разработване на продукти и обслужване на клиенти.
С прости думи Фулфилмънт център е цялата логистика на пратката до крайният клиент ( купувач )
 
Наското интегрирахме euShipments, не бяха нужни юристи, тъй като от там им се обадиха, обясниха всичко и вече почнаха да работят. Магазина вече прави продажби и реално услугата им автоматично съкращава няколко процеса от поръчката до доставката. Вече, ако сте решили да правите вие такъв филфитмънт сървис, вече ще е нужно наистина някой юрист, и не само, може би и силен счетоводен отдел, който в интерес на истината ще е водещо звено. :)
 

Горе