rossipel Active Member 6 Октомври 2012 #1 Здравейте, имам сайт за групово пазаруване, който има нужда от трафик. Търся партньор, който може да осигури трафик /чрез ФБ страница или уеб сайт/ срещу част от печалбата. Моля ако някой има интерес да пише на лични.
Здравейте, имам сайт за групово пазаруване, който има нужда от трафик. Търся партньор, който може да осигури трафик /чрез ФБ страница или уеб сайт/ срещу част от печалбата. Моля ако някой има интерес да пише на лични.
M Miloykov New Member 6 Октомври 2012 #2 От: Търся бизнес партньор Здравей, Аз съм заинтересован, може ли да ми дадеш информация на ЛС.
rossipel Active Member 6 Октомври 2012 #3 От: Търся бизнес партньор Miloykov каза: Здравей, Аз съм заинтересован, може ли да ми дадеш информация на ЛС. Увеличете... Писах ти на скайп
От: Търся бизнес партньор Miloykov каза: Здравей, Аз съм заинтересован, може ли да ми дадеш информация на ЛС. Увеличете... Писах ти на скайп
mobilio Well-Known Member 7 Октомври 2012 #4 От: Търся бизнес партньор Я ми дай на лични линка и %-тите...
Radost Active Member 8 Октомври 2012 #5 От: Търся бизнес партньор Бизнес партньор или афилийет партньор?
rossipel Active Member 8 Октомври 2012 #6 От: Търся бизнес партньор Radost каза: Бизнес партньор или афилийет партньор? Увеличете... Нямам афилийет програма още, за това бизнес партньор
От: Търся бизнес партньор Radost каза: Бизнес партньор или афилийет партньор? Увеличете... Нямам афилийет програма още, за това бизнес партньор
V.Andreev Well-Known Member 8 Октомври 2012 #7 От: Търся бизнес партньор И аз искам малко повече информация на ЛС.