Търся дизайн

От: Търся дизайн

Тоя bikonews на всяко гърне меродия (n), а пък освен с мизерни цени, не знам с какво друго е помогнал в някоя тема, освен да пита и подпитва без да знае закакво.
. Ето ти joomla тема, която я ползват много хора с подобни сайтове.
http://www.themza.com/joomla/football-league-template.html
също така и :
http://www.themza.com/joomla1.5/football-arena.html

Както и WP
http://www.themza.com/wordpress/football-mania.html
http://siteeditor.net/wordpress-football-template

@AlanFort като си прост и разбираш само от люпене на семки, махане на футъри, копи paste от англоезични сайтове и да си бъркаш в носа не говори много много...Както ти цитирах в една друга тема ...
Като те натискам тогава ще звъниш...Капиш помияр

Поздрави.

По темата може да си намери верно безплатен в интернет...уникалният струва пари.

Не по темата искам да те питам @Fena01 - Като имаш 1200 мнения в които предимно оплюваш хората, това те прави пич ли ?Моля да ми отговориш, не наистина настоявам...

p.s. Наистина ми дотегна да обяснявам на някакви с извинение "джонки" какво аджеба те прави човек (като станете на 25 мама и тати ви оставят на произвола на съдбата ...тогава моля ми обяснявайте за нещата от живота)

p.s.2 Като гледам rep-a ми за 2 седмици имам 2 точки(човека уста има 13 за 2 години), това май ме прави доста по-сериозен капацитет от него или аз съм зле с математиката

Последно редактирано:

Ами виж сега,репа не е решаващ.Това нети е някой от малумните форуми с точки,идваш и почваш да обиждаш...Това е форум за бизнес,а не да се караме.
Честно да ти кажа и аз в началото доста се карах с хората тука,ама стигнах до извода,че от товамо само губя тяхното доверие и желянието им да работят с мен..
Та моята препоръка е успокой се малко...

ПС>Извинявай,че ти спамя по темата

bikonews за разлика от теб, аз поне гледам да помагам на хората, а тизакакво спамиш в темите? За да ти видят повече хора подписа ли? Дали пък не съм прав? Нека да видим от 75 поста най-добрите ти изсирания ъъ. изцепки де...

само визия или ?
- Ъъъъ?

да хубав е сайта бих го взел, но в момента не съм много стабилен финансово. Надявам се да потръгне.
Поздрави.
- Оо наистина ли? Трябваше ли да го знаем?

темата е доста приятна, поздравления
- Get a life, spammer

Готина историйка, напълно съм съгласен

Като та натискам тогава ше звъниш...Капиш помияр.

защо го продават?

Интересна оферта, ще си помисля по темата. Най-вече дали ще се справим.
Ако реша да участвам ще ти пусна ЛС.
Поздрави.
В крайна сметка всички казват, че е стабилна платформата друпал. Така ли е, защото аз лично бях много разочарован от Joomla, но виж wordpress e просто чудесен.
Поздрави.
- За друпал говорим нали? ъъъ само аз ли чета за joomla i wp ?

някой ги знам, но има и нови браво :)

имаш лс от мен

няколкостотин ... wow
Кажи бюджет за бройка или нещо подобно за да се ориентираме все пак.

ок ще си помисля, мерси за информацията :)

е сега е идея да се оптимизира за предложените думи :) Иначе то май е от седмица верно

звучи добре офертата

notepad++ си е класика без време
...иначе за ориентир firebug-a е идеален :)

freelance или в офис?

интересна оферта за цена обаче нищо не видях ...

30 лева за три банера...?!?

Та, нещо не разбрах какво си направил за форума? Ти си клошаря тука бе, за 80 стотинки ходи пиши статии и недей ми се обеснявай, мненията ти говорят достатъчно защо се мъчиш да пишеш във форума.ъъъ май да си рекламираш прослувитите услуги а?

Ъъъъ имам репутация от bikonews : "fuck off ще те набарам лайнар по ip и ще дойда до вас да знаеш "

Последно редактирано:

Ти продължаваш ли? Девствен шибаняк. ОК , ....май верно искаш нещата да ескалират? Искам да те питам ако утре ме видиш пред вас дали ще се насереш?

1.само визия или ? => Аз съм уеб дизайнер и кодър
2.да хубав е сайта бих го взел, но в момента не съм много стабилен финансово. Надявам се да потръгне.
Поздрави. =>това е истината исках да покажа на човека, че продукта, който предлага е стойностен.
3.темата е доста приятна, поздравления => За разлика от девственика без приятели извън форума AlanFort
4.Готина историйка, напълно съм съгласен => Изкефих се на примера. Мисля , че когато научиш каква е функцията на коментирането можеш да ми говориш за това
5.Като та натискам тогава ше звъниш...Капиш помияр. => дотегна ми да спамиш темите в които пиша и аз почвам...
6.защо го продават? => Интересувам се като евентуален купувач.
7.Интересна оферта, ще си помисля по темата. Най-вече дали ще се справим.
Ако реша да участвам ще ти пусна ЛС.
Поздрави. => Изразява общото ми усещане за ситуацията около проекта...по-долу подкрепих човека доста обосновано...Чети малоумнико
8.В крайна сметка всички казват, че е стабилна платформата друпал. Така ли е, защото аз лично бях много разочарован от Joomla, но виж wordpress e просто чудесен.
Поздрави. => Също питам като потенциален купувач. Проблем дупе...
9.някой ги знам, но има и нови браво => факт, статията е стара аз съм публикувал подобна в мой сайт
10.имаш лс от мен => човека не отговори и за това му пуснах съобщение в темата(пък като гледах много хора го правят)
11.няколкостотин ... wow
Кажи бюджет за бройка или нещо подобно за да се ориентираме все пак. => Въпрос за да си направя сметката за какво става въпрос.
12.ок ще си помисля, мерси за информацията => в момента работя с този човек
13.е сега е идея да се оптимизира за предложените думи :) Иначе то май е от седмица верно => предложение търсещо мнения
14.

... повече внимания за тебе няма...виж човека над теб какво е писал

p.s. Извинявам се на автора на темата за спама,но ако може модераторите да изтрият всички несвързани мнения(nadqwam se pone да съм ти вдигнал темата от което да си спечелил)

Пич,според мен само спамиш за да си показваш профила,със подписа ти за мизерните стати.
Според тебе 80ст само да копираш статя от някъде кой ще даде?Помисли малко...А с тея заплахи?Какво ще постигнеш?

Не копирам нищо(предлагам 100% уникално съдържание зад което заставам и ако някой ми каже че не е такова няма да ми го плаща) и не спамя...бях предизвикан. Мога да си махна подписа и ще го направя ако поискам. Нямам за цел еди колко си клиенти в момента имам достатъчно, а който търси намира.
Ами мога да постигна доста в интерес на истината...знам че не е начин, но просто момчето е като радиото, то не чува, а като някоя жена само мрънка и се оплаква. Това вероятно е продиктувано от факта че му скапвам пазара...това си е негов личен проблем...само да ме оплюва няма да стане. Мога да пусна статии и по 30 стотинки ако искам и той ще лапа мухите. Не това е моята цел с доста хора отначало имах търкания, който обаче е прочел отзивите знае за какво става въпрос...не мога да разбера как се разбрах с доста хора само с тоя не успях...

п.с. Мислех че правилата забраняват обиди, но явно не е така ето защо се въздържах в началото и тоя мамин убавец е решил, че е фанал Господ за чатала

Абе като се псувате вкарайте поне някакъв интригуващ сценарий че да можем да се включим и ние бре! :)

То така както сте се почнали все едно сте си самички?!
Айде малко уважение към аудиторията викам...

OK Noke прав си ...
Сценарият е аз спирам да се дразня с AlanFort и той спира да се дразни с мен...останалото е въпрос на чувство за такт.

Хах темата от де почна де върви, харесва ми чакам развръзката и съжалявам за темата на пича .

и аз мисля да открия една отделна...както казах модераторите могат да разкарат всички спам хави

p.s. направих го http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=20940

Чакай бе ?
програмист и уеб дизайнер с висше образование, пиша и няколко книги.Работил съм като спортен журналист и репортер в местна телевизия имам средно счетоводител-мениджър
А , и кодер да добавим :D . Кръчмаря с бойните си умения и десети дан карате и мистични бойни изкуства си отиде и след няколко дни се регистрира bikonews баретата , който детектва хора по IP и ги прибива виртуално ,само че не е : философ, оптимизатор,писател,историк и мислител а програмист, дизайнер,счетоводител,писател,автор на книги,репортер и журналист ? - Тук няма да говоря повече вие си правете изводите : ) - те кретените обичат да си подражават.
Относно постовете ти - 70 процента от тях са чист СПАМ, никой не го ебе за нещо от рода на " АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ЩЕ ТИ ПИША ЛИЧНО" и другите ти мнения, които дори не се покриват с предишните ти изцепки. Впрочем очаквам да видя някой дизайн или проект от : кодера, програмиста и дизаийнера bikonews , много ще ми е интересно наистина :)

p.s. направих го http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=20940 => Manol ти писа в моята тема що за човек съм и мога да го докажа чрез документи ти к'во можеш да правиш ? Имаш някво хоби ли к'во?

Горе