От: Търся дизайн
Ти продължаваш ли? Девствен шибаняк. ОК , ....май верно искаш нещата да ескалират? Искам да те питам ако утре ме видиш пред вас дали ще се насереш?
1.само визия или ? => Аз съм уеб дизайнер и кодър
2.да хубав е сайта бих го взел, но в момента не съм много стабилен финансово. Надявам се да потръгне.
Поздрави. =>това е истината исках да покажа на човека, че продукта, който предлага е стойностен.
3.темата е доста приятна, поздравления => За разлика от девственика без приятели извън форума AlanFort
4.Готина историйка, напълно съм съгласен => Изкефих се на примера. Мисля , че когато научиш каква е функцията на коментирането можеш да ми говориш за това
5.Като та натискам тогава ше звъниш...Капиш помияр. => дотегна ми да спамиш темите в които пиша и аз почвам...
6.защо го продават? => Интересувам се като евентуален купувач.
7.Интересна оферта, ще си помисля по темата. Най-вече дали ще се справим.
Ако реша да участвам ще ти пусна ЛС.
Поздрави. => Изразява общото ми усещане за ситуацията около проекта...по-долу подкрепих човека доста обосновано...Чети малоумнико
8.В крайна сметка всички казват, че е стабилна платформата друпал. Така ли е, защото аз лично бях много разочарован от Joomla, но виж wordpress e просто чудесен.
Поздрави. => Също питам като потенциален купувач. Проблем дупе...
9.някой ги знам, но има и нови браво => факт, статията е стара аз съм публикувал подобна в мой сайт
10.имаш лс от мен => човека не отговори и за това му пуснах съобщение в темата(пък като гледах много хора го правят)
11.няколкостотин ... wow
Кажи бюджет за бройка или нещо подобно за да се ориентираме все пак. => Въпрос за да си направя сметката за какво става въпрос.
12.ок ще си помисля, мерси за информацията => в момента работя с този човек
13.е сега е идея да се оптимизира за предложените думи
Иначе то май е от седмица верно => предложение търсещо мнения
14.
... повече внимания за тебе няма...виж човека над теб какво е писал
p.s. Извинявам се на автора на темата за спама,но ако може модераторите да изтрият всички несвързани мнения(nadqwam se pone да съм ти вдигнал темата от което да си спечелил)