Търся лаптопи DELL

pepo_999

Well-Known Member
Здравейте, търся доставчици или склад на лаптопи втора употреба DELL откъдето да могат да се закупат на едро в ценовия диапазон от 100-150 лева макс 200лв, знам че има понеже съм купувал от прекупвач, но сега ми трябват повече бройки, ако някой има координати да пише едно лично, може и други марки но знам че тези ги сменят на 1 година и ми вършат идеална работа

От: Търся лаптопи DELL

Здравейте, търся доставчици или склад на лаптопи втора употреба DELL откъдето да могат да се закупат на едро в ценовия диапазон от 100-150 лева макс 200лв, знам че има понеже съм купувал от прекупвач, но сега ми трябват повече бройки, ако някой има координати да пише едно лично, може и други марки но знам че тези ги сменят на 1 година и ми вършат идеална работа

За 150 лв свестен лаптоп няма да намериш, че и на DELL. За 200 можеш да намериш нещо и минимални параметри. А за нещо по съвременно трабва да се бръкнеш към 250 лв и нагоре (под съвременно разбирай 2 ядрен процесор, 2ГБ рам, 80 ГБ HDD)

П.С. Мога да ти предложа нови DELL-ове на преференциални цени за количество. Примерно Inspiron 15" 650 лв с ДДС и 2 години гаранция...

купувам от един делове за 300 лева, двуядрени, 2ГБ рам, 320 твърд диск, слотове за 3G, HDMI, но сега ми трябват 10-15 броя, ясно е че пича ги взима някъде от София и затова питам дали някой има координати

купувам от един делове за 300 лева, двуядрени, 2ГБ рам, 320 твърд диск, слотове за 3G, HDMI, но сега ми трябват 10-15 броя, ясно е че пича ги взима някъде от София и затова питам дали някой има координати
Такива DELL-ове за 300 лв няма да намериш от вносители на техника втора ръка. Това най-вероятно са оставени лаптопи от клиенти... Затова не може да ти осигури и количества... Варианта да си събереш 15 машини на такава цена е да тръгнеш да обикаляш по обявите "продавам DELL" ама си е играчка и риск... (незнаеш кои какво ще ти продаде)

може да ми усигури количества но не ми се дават двойно пари като знам че ги е взел за 100-150 лева

може да ми усигури количества но не ми се дават двойно пари като знам че ги е взел за 100-150 лева

:) Мисля, че познавам пазара на такава техника доста добре, (както втора ръка, така и първа) защоtо доста години се занимавам с това. 99.9% ти гарантирам, че тези компютри на са от вносители на втора ръка...
По конкретно мога да ти кажа, че този лаптоп:

Lenovo ThinkPad X200
Intel Core 2 Duo
P8600 2400Mhz 3MB
2048Mb
160 GB

Втора ръка от вносител можеш да го вземеш на цена от 400 лв...

Така, че забрави за лаптоп НА DELL на 2 години и цена от 150 лв.
Ако може да ми споделиш на лично от къде ги взимаш тези лаптопи за 300 лв, че проявявам интерес...

Горе