От: Търся някой да ми изработи е-магазин
Но разбира се, всичко зависи от цената която ще ми обявят.
В тази връзка казах за цените и ако наистина не са с 4 цифри начи работата мирише. Ако някой предлага по-добри цени от това и да ми предоставят същото качество, евала! Ама няма такива...
Човека каза, че е видял безплатни версии и се е ориентирал към нещо платено.
Всеки сам си решава в какво да инвестира и как да инвестира за бизнеса си. До колкото съм чул 100% правилна формула няма, ако има значи не съм слушал внимателно.
За развитието съм съгласен колега, обаче е къде къде по-добре да има една здрава основа в слчая - уеб страница. Ако я няма тая функционираща правилно, без бъгове страница - инвестирай и 2 милиона в офлайн реклама, няма да те спасят от провал и недоволни клеинти.
Много безплатни решения са добри, защото са изпробвани от много хора и са поправени основните дупки, но не отговарят на нуждите на всеки един клиент. Слава богу, че е така, иначе хора като мен щяха да седят гладни.
П.П. Ламе съм бе, що да не съм?
Edit: И WP и Pixie предлагат чист код, повечето теми също са валидни, кое трябва да му чистиш? По-скоро можеш сам да го развалиш
Edit2: При поръчка на интернет страница, когато се подписва договор има кауза за т.нар. бъгове и че фирмата изпълнително се задължава да ги изчисти в определен период от време преди стартирането на страницата или след според зависи. Ако не предлагат такова нещо не подписвай договор и не поръчвай сайт. Тва е все 1 да си купиш мляко и никой да не ти дава гаранция, че не е развалено.