Търся: Търся пакет статии

DerkonBG

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Темата е: стопаснисване на имот (апартамент, къща, вила ...), наеми, ремонти, за или против наем/покупка и т.н.

Здравейте. Автор съм на книги, работя в сферата на създаването на съдържание за сайт, блог, социални медии от 10 години, като последните 5 съм автор на няколко хиляди статии и отговорен редактор за една от големите онлайн медии у нас. Мога да създам за Вас качествени авторски статии по зададени теми или заглавия. На разположение съм за предоставяне на портфолио и разговор.

Здравейте! Имам богат опит в копирайтинг услугите, свързани с: писане и пренаписване на статии за различни онлайн медии, както и набиране на текстове, редакция. Също така се занимавам и с писане на описания за продукти и продуктови категории за онлайн магазини. Имам опит в писането на статии на посочената от вас тематика за ремонти и строителство. Бих се радвала да ми дадете имейл за връзка, за да ви изпратя мои примерни статии. Или ако желаете пишете ми вие на [email protected]

Благодаря на @hrisiwrite за хубавата статия; благодаря и на тези който ми изгубиха времето да ми се оплакват че за дребни суми не им се занимава!

Горе