Странникът
Well-Known Member
От: Търся партньор
Далеч си от истината!
1. За спортни новини не повече от час!!!
2. 200-250 лв. месечно
Далеч си от истината!
2. 200-250 лв. месечно
Изискванията ми са уникални новини - между 10-15 броя на ден.
Да ловим бас?
Бас не ме устройва. Интересувам се от чисто практическа гледна точка. Някакъв трик, който да приложа и за моите сайтове.
pisara => няма смисъл да спориш с него. Това е поредния човек, който си мисли, че разбира от писане на статии, и журналистическа работа. Но дълбоко греши за това. Невъзможно е написването на 10-15 уникални статии. А той търси точно това - човек, който да пише уникални новини, а не просто копи-пейст, защото ако беше така, самият той щеше да се заеме с копиране на новини.
На мен написване на качествена статия (барната, изпипана, оптимизирана) с размер около 500 думи ми отнема около 30-40 минути. Не знам как ще намериш човек, който да се справи според твоите изисквания. Предложението ти е повече от несериозно и съм убеден, че няма разумен човек, който да се съгласи. Дори начинът, по който си оформил обявата не е както трябва. Добре, че не си работодател, а ако си много жалко за служителите ти...
Пожелавам ти успех в начинанията.
Добре бе разбиращите, явно сте малоумни! Гледате по телевизия Х срещата Х. Мачът завършва, след което повече от 15 минути не трябват. Вие сте олигофрени и гледате да вземете на хората парите с един куп излишни думи и изречения, гоните максималният брой думи. Нормално да отнема над един час! Олигофрени!!!!
Айде писна ми кура от скапаняци като 99.9% от потребителите в сайта! Да хванат администраторите да ми изтрият акаунта, че си вдигам нервите от вас....
http://vip-prognozi.bg/index.php?op...hovete-na-italiq&catid=40:juventus&Itemid=112
Това за колко време се пише според теб? Не говорим за 100% уникалност. Няма как в спортните новини, ето защо реагирам бурно!
Добре бе разбиращите, явно сте малоумни! Гледате по телевизия Х срещата Х. Мачът завършва, след което повече от 15 минути не трябват. Вие сте олигофрени и гледате да вземете на хората парите с един куп излишни думи и изречения, гоните максималният брой думи. Нормално да отнема над един час! Олигофрени!!!!
Айде писна ми кура от скапаняци като 99.9% от потребителите в сайта! Да хванат администраторите да ми изтрият акаунта, че си вдигам нервите от вас....
Това за колко време се пише според теб? Не говорим за 100% уникалност. Няма как в спортните новини, ето защо реагирам бурно!
Еми виж сега за това нещо да се напише повече от 2-3 минути не ти трябват?