alt тагове ли искаш да им слагаш ? като пишеш пост и добавиш картинката трябва да има някаде такава опция ако не откриеш отиваш code и си добавяш рчъно
Ами не знам какво имаш предвид под "alt тагове" искам да им слагам capiton ( описание към снимка ) , кой е автора и.т.н. Ако е това което имаш в предвид може ли да дадеш някакъв пример как да го направя точно.
Ами не знам какво имаш предвид под "alt тагове" искам да им слагам capiton ( описание към снимка ) , кой е автора и.т.н. Ако е това което имаш в предвид може ли да дадеш някакъв пример как да го направя точно.
Така, бих ти предложил един много полезен, според мен, WP плъгин. Измислен е много добре за ситуации, когато имаш повтарящо се съдържание/код в постовете си. Да, става въпрос за плъгин, с който си създаваш динамични темплейти - Templatedia
Като пример можеш да погледнеш категория Софтуер в моя блог, или по-специално полетата Свали и Скрийн в края на всеки пост.
Изглежда отличен избор, ако говорим за блог, който е ориентиран в постване на снимки. Една от многото екстри е EXIF data processing and output. Ако си фотограф и си пускаш блог ще ти е от полза.