N nortrant Well-Known Member 22 Юли 2010 #1 в началната страница имаше 3 правоъгълника - за контакти, проекти - някакви такива не си спомням какво беше написано на тях точно ...
в началната страница имаше 3 правоъгълника - за контакти, проекти - някакви такива не си спомням какво беше написано на тях точно ...
A ADWORDSER Banned 22 Юли 2010 #2 От: Търся портфолио на един човек нещо като име на човека да ни кажеш ?
N nortrant Well-Known Member 22 Юли 2010 #3 От: Търся портфолио на един човек ADWORDSER каза: нещо като име на човека да ни кажеш ? Увеличете... тотално съм забравил ...а го гледах преди 2-3 дена .... нз и как попаднах на него ... спомням си също че тези 3 правоъг. се местеха като идеш на ншкое от тях и си променяха цвета ..
От: Търся портфолио на един човек ADWORDSER каза: нещо като име на човека да ни кажеш ? Увеличете... тотално съм забравил ...а го гледах преди 2-3 дена .... нз и как попаднах на него ... спомням си също че тези 3 правоъг. се местеха като идеш на ншкое от тях и си променяха цвета ..
Fozzy Well-Known Member 22 Юли 2010 #4 От: Търся портфолио на един човек Дерзай! П.С.: Бахти, 10мин. търсих в хронологията...
N nortrant Well-Known Member 22 Юли 2010 #5 От: Търся портфолио на един човек Fozzy, мерси ! Търсих го защото сега до като се ровех в един сайт случайно попаднах на един скрипт за интро на сайт и се сетих за това портфолио оказа се абсолютно .... но както и да е // мерси отново !
От: Търся портфолио на един човек Fozzy, мерси ! Търсих го защото сега до като се ровех в един сайт случайно попаднах на един скрипт за интро на сайт и се сетих за това портфолио оказа се абсолютно .... но както и да е // мерси отново !
A against Well-Known Member 22 Юли 2010 #6 От: Търся портфолио на един човек То във футъра си пише, че е от Themeforest.
N nortrant Well-Known Member 22 Юли 2010 #7 От: Търся портфолио на един човек да, но не знаех дали е същото като това където съм намерил ....