Стеник са добри, ама лично аз съм вземал 3 пъти бъг боунти от фирми, където те са правили сайтове, единия е ozone, ще му вземат луди пари за сайт , не е ли по-добре, от тук да намери някого вместо от стеник, които имат така или иначе егати порфтолиото и не влизат в тоя форум, и цените им са... леко високиНого знае кой е Стеник, еле па портФОЛИТО Дай по-точно инфо-линк. Иначе Магенто- Секрамненто, важното е сайта да е 6 и да е ПРОДУКШЪН, найс за окото
Магенто не го знам колко е ОК, но ако ако искаш читав маг, продукшън и да Фаща оЧо, мога да се заема, понеже скоро се оперирах от срам, та поне можеш да ми наФърляш на ЛС какво се търси, ще отговоря Акуратно
линка от подписа е умрялЕ нали се търси добро и богато портфолио - предполага се че и бюджетът отговаря.
Ама Мадженто да се направи веднъж и да не го пипаш години наред - забрави.
Ще трябва да се киха и за абонаментна поддръжка.
При мене си работи.линка от подписа е умрял
Хора, това, че сте попадали на некадърни програмисти, нямате опит с къстъм сайтове или ви се е стувало прелалено скъпо да намете подходящите хора не ви дава право да давате такива крайни изказвания!
Има доста хора, които предпочитат къстъм уебсайтове.
По опънсорс системите съм се нагледал на мазаници от знайни и незнайни програмисти, да не пропускаме и колко са торамиви SaaS от към подръжка и как се чака смесеци за някакви дребни промени.
Онлайн магазин беше. На стеник съм писал няколко пъти от 2015та насам, първия път ми отговориха че нямат интерес , което е странно понеже това им е работата, други отговори не съм получавал от тях колкото и да съм им писал.Най-вероятно не е бил онлайн магазин?
Иначе тук има Магенто разбирачи, дай им повече време, предполагам ще ти пишат.
Вероятно не са те взели насериозно.Онлайн магазин беше. На стеник съм писал няколко пъти от 2015та насам, първия път ми отговориха че нямат интерес , което е странно понеже това им е работата, други отговори не съм получавал от тях колкото и да съм им писал.
Онлайн магазин беше. На стеник съм писал няколко пъти от 2015та насам, първия път ми отговориха че нямат интерес , което е странно понеже това им е работата, други отговори не съм получавал от тях колкото и да съм им писал.